Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tortosa obre aquest dijous la nova passarel·la de vianants del Pont de l'Estat

Les obres es traslladen a l'altre costat de la infraestructura

M.Millan

Whatsapp
La nova passarel·la del pont de l'Estat.

La nova passarel·la del pont de l'Estat.

Aquest dijous s'obre al pas dels vianants la nova passarel·la habilitada al Pont de l'Estat de Tortosa. Es tracta d'un pas més ampli, després dels treballs de rehabilitació i millora que s'estan duent al pont des de l'any passat. 

També hi haurà un canvi en el trànsit de vehicles, que hauran de circular pel carril tancat fins ara, el sentit normal de circulació cap al barri de Ferreries. D'aquesta manera, els treballs de reforma del pont es traslladen a l'altre costat, per la qual cosa es tallarà la vorera usada en els darrers mesos pels vianants i també el carril de circulació adjacent.

La il·luminació dels arcs del pont, de diversos colors, continuarà funcionant en fase experimental, segons ha informat l'Ajuntament de Tortosa. 

Les obres de reforma del Pont de l'Estat sobre el riu Ebre van arrencar fa un any i des de llavors la infraestructura disposa només d'un carril per a vianants i un per a vehicles, per circular des del centre de la ciutat en direcció al barri de Ferreries. Per circular en sentit invers, cal desviar-se i donar la volta pel Pont del Mil·lenari. Les obres han aixecat queixes dels veïns i polèmica amb els grups de l'oposició i s'espera que es puguin acabar aquest estiu

Temas

Comentarios

Lea También