Tortosa prendrà dissabte el relleu a Riga com a seu dels CSIT World Sports Games

Una trentena d'esportistes de Tortosa i l'Ebre viatgen a Riga per participar en les competicions

13 junio 2017 17:05 | Actualizado a 13 junio 2017 17:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dimarts s’ha celebrat a Riga, a Letònia, la cerimònia d'inauguració dels World Sports Games, un esdeveniment que aplega 4.500 participants de 37 països, i que al 2019 tindrà com a seu Tortosa.  Es tracta d’una competició de caire amateur que se celebra cada dos anys sota valors com la integració, la convivència i la tolerància

 Per primera vegada, amb un total de 32 esportistes, Catalunya hi tindrà representació, amb una delegació procedent de Tortosa i les Terres de l’Ebre que va marxar dilluns cap a la capital letona. Els esportistes ebrencs participaran en les competicions de natació, judo, tennis taula, bàsquet, atletisme i tennis.

 La capital del Baix Ebre prendrà el relleu a Riga en la clausura dels jocs que es farà dissabte. Divendres,  una delegació encapçalada per l’alcalde, Ferran Bel, s’afegirà a la comitiva ebrenca amb l’objectiu de conèixer de primera mà la dinàmica del funcionament d’aquests jocs esportius i per rebre el testimoni en l’acte institucional de relleu de seus, moment en què s’iniciarà simbòlicament el compte enrera per a l’organització dels CSIT World Sports Games Tortosa 2019.

Comentarios
Multimedia Diari