Más de Ebre

Tortosa prepara l'arribada de la cinquena edició de l'English Festival

Arrenca divendres amb el Mercat Municipal obert per la nit

M. P.

Whatsapp
Imatge de la presentació del festival amb el regidor Emili Lehmann i l´impulsor,  Paul O´Riordan. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge de la presentació del festival amb el regidor Emili Lehmann i l´impulsor, Paul O´Riordan. FOTO: JOAN REVILLAS

Tortosa acollirà aquest cap de setmana la cinquena edició del Tortosa English Festival, amb activitats lúdiques i gratuïtes per practicar l’anglès oral, siga quin siga el nivell. Es tracta d’un esdeveniment únic a tot Catalunya que mou la ciutat i que compta amb una cinquantenta de voluntaris.

La inauguració oficial serà divendres a la Universitat Rovira i Virgili, després dels clàssics concursos de debats en anglès amb la comunitat educativa de Tortosa, que reuneixen any rere any una desena de centres escolars.

Al vespre tindrà lloc de ben segur un dels esdeveniments més participatius, que es va estrenar l’any passat: el Tortosa Market Irish Tapa amb música celta, que omplirà l’emblemàtic Mercat Municipal amb tapes oferides per les parades i música en directe. Serà de 20 hores fins mitjanit.

Dissabte al matí hi haurà una gimcana i se celebrarà el tradicional concurs per premiar la millor decoració (anglesa) de les parades del mercat. A les 12 hores a la Biblioteca Marcel·lí Domingo hi haurà una classe de ioga en anglès, una activitat també amb molt d’èxit en les anteriors edicions.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También