Tortosa prepara les festes de la Cinta amb un fort component musical

Sopa de Cabra, Blaumut, els Quicos i El Pot Petit, entre d’altres, protagonitzen els cartells

27 agosto 2021 10:15 | Actualizado a 27 agosto 2021 10:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tortosa escalfa motors per celebrar les Festes de la Cinta, que tindran lloc del 2 al 6 de setembre. Aquest dissabte mateix ja tindrà lloc el primer acte, protagonitzat per la proclamació de les pubilles, i el pregó, a càrrec d’Estrella Martínez, directora d’Infermeria de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i degana del Consell de Col·legis d’Inferemeres i Infermers de Catalunya. 

En l’apartat musical, el concert de Sopa de Cabra previst pel divendres 3 tindrà lloc al velòdrom de l’estadi, amb beneficis per al projecte EMMA. Al mateix recinte de l’estadi tindrà lloc una altra actuació musical destacada: la del grup Blaumut, el diumenge 5 amb entrada gratuïta, malgrat que serà necessari disposar de seient reservat de la mateixa manera que a la resta d’actes. Encara està previst un concert més, el del grup tortosí Elma, dissabte 4 al parc Teodor Gonzàlez.

L’exterior del teatre auditori Felip Pedrell, com és habitual, acollirà les actuacions de tres orquestres del territori: dijous 2, la Pennsylvania posarà música al ball de gala de les pubilles; divendres 3 tindrà lloc l’actuació de Junior’s i, diumenge 5, Cimarrón tocarà al ball de gala de les pubilletes. Seran concerts oberts al públic, malgrat que només les pubilles i pubilletes podran ballar a la pista.

Les festes de la Cinta 2021 serviran per estrenar dos espais que, a partir d’ara, acolliran diverses activitats a la ciutat: la plaça de la catedral, que acollirà el concert final de festes amb els Quicos, el dilluns 6, i la plaça de l’Ajuntament, que tindrà com a primer acte el tradicional concert de la Banda Municipal de Música de Tortosa, el divendres 3.

També hi haurà un concert de Dàmaris Gelabert, El Pot Petit (organitzat pel Club Esportiu Futsal Tortosa a benefici del Banc d’Aliments de les Terres de l’Ebre) i el grup infantil CLAP.

ixí mateix destaca la representació de l’obra ‘Terra Baixa’, a càrrec de La Companyia de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa, el dissabte 4, amb benefici a l’Associació de Cardiopaties Congènites, o les 49es jornades internacionals folklòriques de Catalunya, dilluns 6.

Comentarios
Multimedia Diari