Tortosa proposa més de 80 experiències al renovat web de turisme

L’Ajuntament presenta el nou portal tortosaturisme.cat, que ofereix al visitant, d’una forma dinàmica, totes les propostes i espais de la ciutat

09 marzo 2018 10:51 | Actualizado a 09 marzo 2018 11:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dinàmica, circular, de fàcil navegació, amb textos evocadors, espectaculars fotografies i informació pràctica. Així és el renovat portal web de Tortosa Turisme (www.tortosaturisme.cat), que acaba d’activar i presentar l’Ajuntament de la ciutat. La pàgina ha estat dissenyada i produïda pels tècnics de l’Ajuntament de Tortosa, amb Oriol Segarra al capdavant, amb el suport tècnic d’Enric Ginovart de l’empresa Incubàlia, i amb textos de la periodista Marina Pallás i imatges del fotògraf Òscar Lanau.

La primera característica del renovat portal és que és molt dinàmica i circular, defugint de les tradicionals presentacions a manera de directori, de forma que es pot passar d’un contingut a un altre de forma molt ràpida, i on la mateixa web porta el visitant a les pàgines relacionades. I és que els seus creadors s’han inspirat en les millors webs del turisme del món (com la d’Andorra o Finlàndia) per redissenyar la de Tortosa i no descarten presentar-la ara a algun premi d’aquest àmbit.

Per una altra banda, s’han creat textos evocadors i emotius per aconseguir que l’usuari desitge visitar la ciutat, tot apel·lant a les descobertes, propostes i experiències que viurà a Tortosa. Tot acompanyat d’unes fotografies molt potents que posen en valor el patrimoni de la ciutat i el seu entorn natural.«El viatge té un punt transformador i això busquem, oferint una imatge de la destinació turística amb allò únic i exclusiu», explica el tècnic que ha dirigit la web, Oriol Segarra. 

Un altre aspecte molt important de la nova web és la seua vinculació amb la resta del territori, donat que Tortosa és el cor de les Terres de l’Ebre. El visitant que vol conèixer el Delta de l’Ebre, els Ports o la Terra Alta, pot dedicar una jornada a descobrir Tortosa, o a la inversa, i a la web contínuament apareixen relacions sobre tot el territori. Les activitats, propostes, rutes o experiències (més de 80 d’oferides) es poden seleccionar segons es visita la ciutat amb xiquets, amb parella o amb amics. «Hem intentat que la web resulte una bona guia quan el visitant planifica el viatge o ja hi és allí», valora Enric Ginovart.

També l’apartat gastronòmic té el seu espai dedicat, ja que el turisme del bon menjar és ben present en els visitants de les Terres de l’Ebre.
Tot i el discurs evocador, la web conté també informació molt pràctica, amb un conjunt d’experiències que es poden consultar i reservar. El portal també permet reservar allotjaments als diferents hotels i establiments turístics directament. 

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Josep Felip Monclús, han explicat que la nova web s’emmarca en l’objectiu de difondre la destinació de Tortosa, així com millorar i diversificar l’oferta turística. «La intenció és que hi haja desestacionalització turística a la ciutat, que tinguem turistes tot l’any. Volem crear una riquesa estable a les empreses que es dediquen al turisme», han explicat. En el darrer any han incrementat un 13,5% les pernoctacions a la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari