Tortosa realitza obres a carrers de Ferreries i el Temple

Els treballs d'asfaltament del paviment s'allargaran durant aquesta setmana

19 mayo 2017 16:33 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Tortosa ha iniciat aquest dilluns a primera hora treballs d’asfaltament a diversos carrers de la ciutat. Els carrers objecte de reparació integral aquesta setmana són Comerç, Pina i Amor, al barri de Ferreries, i Vergés Paulí, Adrià d’Utrech i Bernat de Villamarí, al barri del Temple.

També en la mateixa actuació es faran intervencions de millora parcials als trams de rodadura dels carrers Arnes, Migdia, Elcano i Rambla Ferran d’Aragó. Són, així, deu els carrers que rebran les actuacions de millora.

Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Arasfalto SL per 114.380 euros. L’obra va ser finançada amb el pressupost de l’any passat. La superfície on s’actuarà en total supera els 10.000 metres quadrats i es restringirà el trànsit en funció d’aquests treballs.

«El carrer del Comerç per exemple és un carrer molt transitat. Era una demanda com moltes més que tenim, però aquest és un carrer molt llarg i tenia un cost important», ha declarat al respecte l’alcalde deTortosa, Ferran Bel.

Cada any es porten a terme dos actuacions per renovar l’asfalt de la ciutat a diferents punts de la mateixa. Així, per exemple, l’any passat es va actuar al barri de Sant Llàtzer i al centre, i ara ha sigut el torn de Ferreries i del Temple.

«Els carrers es prioritzen en funció de les necessitats i segons el que ens comuniquen les associacions de veïns. No es pot actuar a tots els barris de cop, ho hem d’anar fent progressivament», ha valorat Bel.

L’alcalde de Tortosa també ha recordat que en els últims tres anys l’Ajuntament ha asfaltat més d’una quarantena de carrers amb una superfície d’actuació superior als 35.000 metres quadrats.

Així mateix, Bel ha avançat que d’aquí dues setmanes podrà començar la reordenació de la plaça de la Constitució en el marc de les obres del pont de l’Estat, de forma que el trànsit es veurà afectat i ha demanatla col·laboració ciutadana davant dels inconvenients. 

Comentarios
Multimedia Diari