Tortosa recupera camins afectats pels aiguats

L’actuació feta als vials de les Revoltes i del barranc de Sant Llàtzer, malmesos el 2018 i 2020, ha tingut un cost de 127.000 euros

REDACCIÓ

Whatsapp
Resultat de la millora feta als camins. FOTO: JOAN REVILLAS

Resultat de la millora feta als camins. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Ajuntament de Tortosa ha finalitzat aquesta setmana l’arranjament dels camins del barranc de Sant Llàtzer i del camí de les Revoltes. Es tracta de dos vials que van quedar afectats pels temporals de pluges dels últims anys, especialment pel fort episodi de precipitacions del 2018 i, més recentment, amb la tempesta Glòria del 2020. Aleshores ja es van fer actuacions d’urgència per garantir el pas de les persones que tenen finques a la zona i ara s’ha completat amb una intervenció en un tram de pràcticament un quilòmetre i mig de llargada.

L’actuació ha consistit en la reconstrucció i pavimentació del camí de les Revoltes, a la part alta de Sant Llàtzer. D’altra banda, també s’ha efectuat la reposició de la base del camí del barranc de Sant Llàtzer i s’ha pavimentat amb aglomerat d’asfalt en el tram que va des del camí de Sant Jordi fins a l’avinguda del Canigó.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat la importància d’esta actuació, atès que els camins ara arranjats suposen un eix que vertebra Sant Llàtzer. En aquest sentit, ha recordat que l’orografia de Tortosa, pel fet de trobar-se envoltada de muntanyes, fa que temporals d’envergadura com el Glòria comporten perjuís molt destacats: «tenim una xarxa de camins molt gran i en els últims anys hem viscut diferents episodis que ens han comportat molts desperfectes». Per aquest motiu, l’alcaldessa ha avançat que durant el 2021 està previst que continuen actuacions de reconstrucció a diversos camins del municipi, com els de Mianes, a Vinallop, o el de Nivera, que està en fase de licitació per poder-lo iniciar en el decurs de les pròximes setmanes: «els camins són una part important de les actuacions a la via pública, i per això volem destinar-hi una partida important del pressupost d’enguany», afirma Roigé.

L’actuació feta ara als camins de les Revoltes i del barranc de Sant Llàtzer ha tingut un cost de 127.000 eurost.

Temas

Comentarios

Lea También