Tortosa regala la primera hora d'estacionament a la zona blava

Aquest dilluns es posarà en marxa la mesura per dinamitzar el sector comercial, que tindrà una durada de sis mesos

29 julio 2020 11:33 | Actualizado a 29 julio 2020 11:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La primera hora d'estacionament a la zona blava de Tortosa serà gratuïta. La nova mesura es farà efectiva al primer tiquet diari per cada vehicle de tots aquells usuaris que utilitzen l'aplicació mòbil Aparcar Tortosa. La iniciativa, que entrarà en vigor el pròxim 3 d'agost, és una de les incloses al Pla de reactivació econòmica de la ciutat per tal de dinamitzar el comerç local de la ciutat i reactivar l'activitat després de l'aturada provocada per la pandèmia de la Covid-19.

"Aquesta mesura permetrà que la gent de Tortosa es pugui desplaçar per la ciutat a peu, al mateix temps que incentivarà a la gent de fora a venir a comprar a la ciutat, dinamitzant així el nostre comerç local", explicava l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, qui afegia que "aquest govern farem tot el que estigui a les nostres mans per tal de seguir ajudant al sector comercial de la ciutat". La bonificació comportarà que el consistori deixi d'ingressar 70.000 euros.

A banda, l'acció s'entén com una manera de fomentar l'ús de les noves tecnologies, el que també permetrà evitar al màxim el contacte amb els expenedors situats a la zona blava, reduint la possibilitat que es converteixi en un possible focus de propagació del virus.

L'alcaldessa detallava que aquest descompte d'una hora gratuïta al dia entra en vigor després de fer-se vigent la modificació de l'ordenança que regula l'estacionament de la zona blava, que es va aprovar al ple extraordinari del passat 28 de maig. La gratuïtat de la primera hora de zona blava s'allargarà durant sis mesos, fins al 3 de febrer, incloent-hi tota la campanya de Nadal, Reis i rebaixes.

Comentarios
Multimedia Diari