Tortosa renova els espais de lleure infantil del parc Teodor González

La font de la plaça de l’Ajuntament s’ubicarà entre el passeig central i l’avinguda Generalitat

REDACCIÓ

Whatsapp
Millores en les zones de lleure infantil del Parc Teodor González. FOTO: JOAN REVILLAS

Millores en les zones de lleure infantil del Parc Teodor González. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Ajuntament de Tortosa està renovant i ampliant les àrees de lleure infantil del parc Teodor González. L’actuació suposa la substitució dels elements ubicats al parc existent al passeig central per uns altres de nous, així com l’habilitació d’una nova àrea en una zona molt pròxima, en la qual s’estan instal·lant elements d’aventura. A la zona central del parc s’hi està instal·lant un vaixell, que consta de diferents altures i en el qual s’hi concentren diferents tobogans, parets d’escalada, així com altres elements de joc. A més, també s’han ubicat dos parells de gronxadors nous, que podran ser utilitzats per infants de diferents edats.

Els treballs d’instal·lació han començat aquesta setmana i es preveu que s’allarguen durant dues setmanes més, atès que també inclouen la renovació de la superfície de cautxú. A la vegada, es reforça la il·luminació existent amb la instal·lació de nous projectors de tecnologia LED.

Pel que fa a la nova zona de jocs, s’ubica a escassos metres de distància, als terrenys adjacents al Llac Vell. En este espai s’hi està instal·lant una tirolina de 22 metres de llargada. També un laberint de cordes en forma d’iglú, i està previst que les setmanes posteriors es puga ampliar amb la reubicació d’altres elements de lleure que actualment estan situats entre el passeig central i l’avinguda de la Generalitat. L’actuació té un cost d’uns 51.000 euros.

Per altra banda, l’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha explicat que l’avaluació feta pels serveis tècnics municipals ja ha permès definir la viabilitat de l’espai on es vol reubicar la font traslladada des de la plaça de l’Ajuntament. La ubicació correspon al parterre situat entre el passeig central i l’avinguda de la Generalitat, on actualment hi ha els elements de lleure infantil que seran reubicats. «Volíem que la font es pogués situar al parc, perquè la imatge s’adequa a l’entorn. A més, volíem que pogués ocupar un lloc preeminent, i creiem que aquest espai ho permet», remarca.

Comentarios

Lea También