Tortosa reprèn l’activitat a l’Auditori Felip Pedrell

La capacitat de la sala s’acota al 50% i la programació combina teatre, música i cinema

REDACCIÓ

Whatsapp
El Cor Flumine de Tortosa actuant a l’Auditori Felip Pedrell, en una imatge d’arxiu. FOTO: JOAN REVILLAS

El Cor Flumine de Tortosa actuant a l’Auditori Felip Pedrell, en una imatge d’arxiu. FOTO: JOAN REVILLAS

El teatre auditori Felip Pedrell tornarà a obrir les portes aquest dissabte, 28 de novembre, després de mesos d’inactivitat per les mesures per evitar la propagació de coronavirus. L’entrada a la fase 1 de la represa, que permet el retorn de l’activitat cultural a les sales de tot el país, comportarà que l’auditori tortosí torne a acollir espectacles. Durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament va optar per mantienir l’activitat cultural en espais oberts, amb distàncies entre espectadors i amb accés limitat: «Durant tota la pandèmia hem sigut una de les administracions públiques que més suport hem adreçat a la cultura», ha reivindicat el tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Enric Roig.

L’obertura de les instal·lacions es fa amb la capacitat de la platea limitada al 50%, i amb la ventilació i la neteja necessàries. Els horaris estan pensats perquè tothom pugui arribar a casa abans de les 22 hores.

La programació que ara arranca s’allargarà fins al final del desembre. Inclou actuacions de música, de teatre i projeccions cinematogràfiques. La primera proposta s’emmarca en els actes de commemoració de l’any Beethoven, amb un recital en format de trio, dissabte 28 de novembre, organitzat conjuntament amb les Joventuts Musicals de Tortosa. El 19 de desembre hi haurà un altre concert de sonates de Beethoven, a càrrec d’una formació liderada pel músic local Xavi Torres.

També hi haurà la tradicional representació de ‘Lo Misteri de Nadal’ (26 de desembre), a càrrec dels Quicos; l’espectacle de música i dansa a càrrec d’Enric Panisello, Mar Grifoll i Montse Guinovart (11 de desembre) o un concert de nadales a càrrec del Cor Flumine (20 de desembre) al recinte del Museu.

Pel que fa al teatre, el 4 de desembre tindrà lloc la representació de ‘La lleugeresa i altres cançons’, de la companyia Teatre Nu, que esdevé un homenatge a la professió d’infermeria. Posteriorment es podrà veure ‘El jardí de les malícies’, un cabaret de poesia eròtic divertit i gamberro, a càrrec de Teatre al Detall (12 de desembre), i ‘Veus que no veus’, l’espectacle de clown per a adults a càrrec de la pallassa Pepa Plana (18 de desembre). En l’apartat de teatre familiar, diumenge 13 al matí tindrà lloc la representació de ‘Llepafils’, de Teatre al Detall.

Temas

  • Cultura & Vida
  • Tortosa
  • teatro
  • Felip Pedrell

Comentarios

Lea También