Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tortosa reviurà el setge de 1708 amb una recreació històrica amb els Miquelets

Hi participaran una seixantena d'autors

M. Pallás

Whatsapp
El regidor de Turisme Josep F. Monclús, els Miquelets, i la representant dels Amics dels Castells, Marina Òdena. FOTO: MARINA PALLÁS

El regidor de Turisme Josep F. Monclús, els Miquelets, i la representant dels Amics dels Castells, Marina Òdena. FOTO: MARINA PALLÁS

Els propers 27 i 28 de maig Tortosa reviurà el setge que va patir la ciutat el 1708, quan les tropes borbòniques van prendre definitivament la ciutat en un dels sagnants episodis de la Guerra de Successió.

Les recreacions històriques aniran a càrrec dels Miquelets de Catalunya, el cos fundat el 1640 durant la Guerra dels Segadors amb l’objectiu de defensar les institucions catalanes, que reviu novament a través d’una associació de recreació històrica, fundada el 2005. A les diferents batalles i recreacions de la vida als campaments, amb una seixantena d’actors a les Avançades de Sant Joan i al riu Ebre, s’afegeix la visitaguiada, dissabte a les 17 hores de la mà dels Amics dels Castells, al sistema defensiu de la ciutat, de la mà del professor de la UPC, Dídac Gordillo.

El regidor de Turisme de Tortosa, Josep F. Monclús, ha explicat que la voluntat és generar nou producte turístic per tal de treballar en la millora de la qualitat de l’oferta.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También