Tortosa s’omple d’activitat amb el Nadal Jove i la pista de gel

Èxit de les representacions dels Pastorets que recuperaven el text del folklorista tortosí Joan Moreira, a càrrec de l’Escola de Teatre

26 diciembre 2018 10:24 | Actualizado a 26 diciembre 2018 10:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Nens i joves tenen una gran diversitat d’opcions per gaudir del Nadal a Tortosa, amb la pista de gel instal·lada a la plaça de l’Ajuntament, les activitats del Nadal Jove al pavelló de Remolins o les representacions dels Pastorets a l’Auditori Felip Pedrell. 

El Nadal Jove arriba a la 26a edició i s’allargarà fins al 4 de gener, amb la participació de noves entitats. És el cas del Club Bàsquet Cantaires, que enguany celebren els 50 anys de la fundació. Entre altres propostes, organitzen un campionat de Playstation 4 amb un joc de l’NBA. Una altra entitat esportiva, el Club Futbol Sala Tortosa, ha muntat dos minipistes per ensenyar les tècniques d’aquest esport i a competir en equip. També s’hi sumen els Geganters de Tortosa, que ajuden a fer titelles dels gegants, o el Club d’Escacs, amb l’organització de partides. A més, hi ha una escape room completament nova, segons destaquen els organitzadors. 

 També es mantenen altres activitats clàssiques, com ara els unflables (que enguany estaran centrats en el Far West), el taller de disfresses, el de pintar cares, el d’elaboració de postals de Nadal o el de l’hortet. A més, la zona d’aventures disposa un any més d’un rocòdrom, i es repeteix la minibolera i l’àrea d’Arcade i jocs recreatius, que l’any passat va tindre una bona acceptació entre els adults que acompanyen els infants al Nadal Jove.

Actuacions
El dilluns 31, coincidint amb l’últim dia de l’any, els Dolçainers de l’associació 4més1 acompanyaran l’Home dels Nassos i l’endemà, dia 1, hi haurà una actuació de màgia. Per a la cloenda, el 4 de gener, està prevista una xocolatada. 

Els preus de les entrades, amb accés durant tot el dia, són de 4 euros per als infants i de 2 per als adults. A més, hi ha abonaments per a tots els dies del parc, de 25 euros per als infants i de 12 euros per als adults. 

Una de les activitats destacades d’aquests primers dies de les vacances de Nadal ha estat la representació de l’obra tradicional Els Pastorets, del folklorista Joan Moreira, que data del primer terç del segle passat.

Les representacions, amb un notable èxit de públic, van tenir lloc el cap de setmana passat a càrrec dels actors de l’Escola Municipal de Teatre i la col·laboració de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa. L’obra tenia a més una finalitat solidària, ja que part de la recaptació es destinarà a  l’Associació de Malalts d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre (AFATE).

Comentarios
Multimedia Diari