Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tortosa tornarà a tenir dos menjadors infantils a l'estiu

L'Ajuntament i l'Obra Social 'la Caixa' renoven un conveni que garanteix aquest servei per als campus i casals, arribant a 146 infants

ACN

Whatsapp
L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la directora d'Institucions de CaixaBank, Tatiana Caro, signant el conveni de col·laboració pels menjadors infantils. Foto: ACN

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la directora d'Institucions de CaixaBank, Tatiana Caro, signant el conveni de col·laboració pels menjadors infantils. Foto: ACN

L'Ajuntament de Tortosa i l'Obra Social 'la Caixa' han renovat el conveni per impulsar dos menjadors infantils, en el marc dels campus i casals d'estiu que es fan a les escoles de la Mercè i de Ferreries. L'Obra Social 'la Caixa' aporta 8.000 euros per finançar aquest servei de menjador que complementa les activitats del campus que organitzen diferents entitats i associacions de Tortosa, dins del projecte d'intervenció socioeducativa 6/16. Enguany s'ha tornat a incrementar el nombre d'infants que s'acolliran a aquest servei, un total de 146, i que provenen de famílies amb risc d'exclusió social avaluades pels serveis socials de l'Ajuntament.

Aquest estiu serà el tercer que l'Ajuntament de Tortosa impulsa el servei de menjador infantil per a infants de famílies amb risc d'exclusió social del municipi. El primer any es va donar servei a 60 nens, i a partir de l'any passat, gràcies al conveni amb l'Obra Social 'la Caixa' es va ampliar fins a 124. Enguany, s'ha tornat a incrementar els nombre de xiquets i xiquetes beneficiats i seran un total de 146, escollits a partir dels criteris fixats pels serveis socials del consistori.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha agraït la col·laboració de l'entitat bancària en el programa i ha explicat que, malauradament, el servei continuarà adoptant-se en altres anys malgrat que "tant de bo puguem reduir el nombre de xiquets en risc d'exclusió social". Bel ha explicat que la selecció dels infants que se'n beneficien es fa a través dels serveis socials de l'Ajuntament i "intentant no deixar fora ningú".

Els dos menjadors infantils és un complement dels campus i casals d'estiu que organitzen entitats i organitzacions del municipi i s'ubiquen a les escoles de la Mercè i de Ferreries. Per prestar el servei, es mobilitzaran 35 voluntaris.

El conveni entre l'Ajuntament de Tortosa i l'Obra Social 'la Caixa' s'ha signat aquest divendres per part de l'alcalde Ferran Bel i de la directora d'Institucions de CaixaBank, Tatiana Caro.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También