Tot a punt per a la Fira de Nadal i la Mostra del Cava d'Ascó

El municipi de la Ribera d’Ebre celebra un cap de setmana festiu amb dos esdeveniments que conviden a viure l’ambient nadalenc

29 noviembre 2017 09:55 | Actualizado a 30 noviembre 2017 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El municipi riberenc d’Ascó celebra aquest cap de setmana, dies 2 i 3, una nova edició, la novena, de la Fira de Nadal i la setena edició de la Mostra del Cava.

Enguany la Mostra del Cava arriba amb la novetat del canvi d’escenari, de la Rambla de Catalunya a la plaça de Casal, amb l’objectiu de guanyar més caliu i evitar l’atapeïment que es produïa en les hores de major afluència en anteriors edicions. Enguany hi participen un total de 24 estands de caves d’arreu de Catalunya, algunes d’elles considerades caves d’alta gamma. Completa l’oferta quatre estands de degustacions gastronòmiques, com en anteriors edicions. La Mostra del Cava obrirà portes el dissabte, dia 2, a les 17 hores i fins a les 22.30 hores. L’horari de l’endemà diumenge serà d’11.30 a 14.30 hores, i de 17 a 21 hores. 

De manera paral·lela, el mateix dissabte, dia 2, s’inaugura la Fira de Nadal a la Rambla, amb venda de productes nadalencs, gastronòmics i de regal, atraccions infantils i juvenils i tallers. Entre els tallers destaquen els de torn, motius nadalencs i d’arbre de nadal amb ‘goma eva’. La fira obrirà dissabte de 16 a 21 hores, i diumenge d’11 a 14 hores, i de 16 a 21 hores. 
El Centre Neuràlgic acollirà aquests dies l’exposició fotogràfica ‘Nadal a Ascó’ amb imatges nostàlgiques dels Nadals viscuts al municipi en les

últimes dècades. Dissabte a la mitjanit s’oferirà un concert solidari de La Banda del Coche Rojo.

Comentarios
Multimedia Diari