Tot a punt per convertir el pavelló firal en un gran antiquari amb la Fira Tortosantic

La fira arrenca demà a les 17 hores i s'allarga durant tot el cap de setmana, amb fins a 14.500 peces d'antiguitats i de preus variats

15 febrero 2018 10:21 | Actualizado a 15 febrero 2018 11:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Llibres, mobles, quadres, làmpades, porcellanes, escultures, utensilis de la vida quotidiana... I així fins a 14.500 peces d'antiguitats des del segle XVII fins al segle XX. Tot això serà el que podran trobar els visitants de la IV edició de la Fira Descarregada d'Antiguitats Tortosantic, que arriba demà a la tarda i durant tot el cap de setmana al pavelló firal de Remolins.

En total, hi participaran 24 expositors procedents de Catalunya, Castella i Lleó, La Rioja, Aragó, Madrid, Màlaga, Salamanca, País Valencià i Anglaterra. La mostra, amb la seua oferta d’antiguitats, brocanteria i objectes vintage s’ha convertit en una fira referent al territori i a la demarcació de Tarragona.

A la fira s'hi trobaran petits articles des de dos o tres euros, i n’hi hauran de preus més elevats, sempre sota el comú denominador de ser preus assequibles que és un dels beneficis que el comprador pot gaudir de l’amplia concurrència expositiva. 

A més a més, tothom qui visite la fira podrà participar en el sorteig d'una de les antiguitats que s'hi exposen.

La fira va rebre 3.000 visitants en la seua darrera edició, procedents d’arreu de les Terres de l’Ebre, la qual cosa és un aspecte molt positiu per als organitzadors de la fira, Llobregat Serveis Firals. "Mantenir una fira amb aquest nombre d'expositors és un mèrit", exposen. "Hi veiem futur i ja estem pensant en la cinquena edició".

L’horari de la fira serà: divendres, de 17.00 a 21.00 hores, i dissabte i diumenge d’11.00 a 21.00 hores. L’entrada té un cost de 3 euros, i a la web www.tortosantic.com es poden aconseguir dos entrades pel preu d'una.

 

Comentarios
Multimedia Diari