Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tren escombra des de Cambrils per un tren Tortosa-BCN que anava abarrotat

Els passatgers d'un tren regional de Tortosa a Barcelona han denunciat avui la sobreocupació en el seu comboi

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto Twitter de Laura Pujol

Foto Twitter de Laura Pujol

Els passatgers d'un tren regional de Tortosa a Barcelona han denunciat avui la sobreocupació en el seu comboi, ja que una avaria ha impedit que circulés amb doble capacitat, el que ha obligat Renfe a activar un tren especial per recollir passatgers que no podien pujar en estar abarrotatSegons ha informat Renfe, el tren, de la línia regional R-16, que normalment és doble, ha hagut de sortir de Tortosa amb una unitat senzilla, a causa d'una avaria mecànica que impedia enganxar-lo amb la segona unitat.

Aquesta situació ha originat les queixes de diversos usuaris, que han difós en les xarxes socials vídeos en els quals se'ls veu en els vagons abarrotats de gent, molts d'ells drets, en un llarg trajecte entre Tortosa i Barcelona. "Me parece vergonzoso que en un tren en dirección Barcelona vayamos así de comodos. Un solo tren. Personas mayores, niños, todos como cerdos en dirección al matadero. El R16 es la vergüenza de la red ferroviaria", ha asegurado una usuaria de Twittwer.

Per pal·liar en part aquesta situació, Renfe ha activat un tren especial, que com si d'un cotxe escombra es tractés ha sortit de Cambrils (Baix Camp) per recollir els passatgers que es quedaven en l'andana perquè no podien pujar al comboi que havia sortit de Tortosa.

El tren especial ha fet parades a Salou i Tarragona i, des d'allà, a les estacions habituals fins a arribar a Barcelona, tot i que ha acabat acumulant un retard d'una hora i quart, segons la companyia ferroviària. 

Comentarios

Lea También