Trenta centres educatius participaran al Fòrum Jove 2018 d'Amposta

El Saló de l’Ensenyament se celebrarà del 14 al 16 de març i incorporarà aquest any la cinquena Trobada d’Empreses 

05 marzo 2018 15:44 | Actualizado a 05 marzo 2018 15:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Fòrum Jove 2018 destaca per l’elevat nombre de centres escolars que hi participaran. Dotze instituts, cinc universitats i tretze escoles estaran presents del 14 al 16 de març al 3r Saló de l’Ensenyament, celebrat al Recinte Firal d’Amposta, amb l’objectiu d’ajudar els joves a prendre decisions sobre el seu futur laboral, i per posar damunt la taula totes les opcions amb les que compten des del territori. I no només els joves, sinó també tots aquells que estiguin en procés de formació. 

Com a gran novetat, el fòrum incorpora la V Trobada d’Empreses d’Amposta, que tindrà lloc el dijous 15 de març al matí a l’Auditori de Fires. L’objectiu recau en crear un contacte directe dels estudiants amb les empreses, enriquint així la programació del fòrum i donant-li a la trobada una capacitat d’incidència més gran. En la trobada participaran entre 20 i 30 empreses que estaran al servei dels estudiants per resoldre’ls els dubtes i ensenyar-los a comportar-se davant les empreses a l’hora de buscar feina. 

Imagine Challenge Amposta
El divendres 16 de març al matí tindrà lloc un dels plats més forts, que tancarà l’esdeveniment. Es tracta de l’Imagine Challenge Amposta, un concurs d’emprenedoria on 300 participants treballaran dividits amb equips de quatre persones per a crear solucions laborals innovadores i viables des de zero, partint del plantejament que se’ls donarà el mateix dia. 

Un altra de les novetats està programada per al primer dia, dimecres 14 de març, i es tracta de la I Trobada de professors de les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu d’estendre la motivació entre els professionals, i també ajudar-los a transmetre-la als seus alumnes. 

Es manté una de les parts fonamentals del fòrum, que són els tallers i xarrades sobre el tema de l’ocupació. Com preparar un bon currículum o com trobar feina mitjançant les xarxes socials seran alguns dels temes que es tractaran en les jornades.

Comentarios
Multimedia Diari