Tres arrestats en un nou operatiu contra el tràfic de drogues a Amposta

A l’operatiu hi van participar una trentena d’efectius

08 noviembre 2018 11:10 | Actualizado a 08 noviembre 2018 11:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir a primera hora de la tarda es va portar a terme un nou operatiu policial contra el tràfic de drogues a la població d’Amposta, conjuntament entre la Policia Local d’Amposta i els Mossos d’Esquadra. 

L’operació va començar a primera hora de la tarda al barri de les Quintanes i va finalitzar quatre hores més tard.
Per a portar a terme l’operatiu es van desplegar a la zona una trentena d’efectius policials i ja des de bon principi es preveien diverses detencions. Com ja va explicar el Diari, la lluita contra el tràfic de drogues, especialment de cocaïna o heroïna a la ciutat d’Amposta, és una de les prioritats dels cossos policials, que durant els últims anys han efectuat molts operatius entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.
Com a conseqüència de l’operatiu d’ahir, en el qual es van efectuar dos entrades i posterior registre a dos domicilis del barri de les Quintanes, van ser detingudes tres persones, dos homes i una dona. 

Un cop a l’interior dels habitatges, els agents de seguretat van trobar 630 euros en efectiu i 372 grams de substàncies estupefaents i 3 embolcalls preparats per a la venda, així com una bàscula de precisió. 

Comentarios
Multimedia Diari