Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tres arrestats en un nou operatiu contra el tràfic de drogues a Amposta

A l’operatiu hi van participar una trentena d’efectius

Diari de Tarragona

Whatsapp
A l’operatiu hi van participar una trentena d’efectius. FOTO: Policia Local Amposta

A l’operatiu hi van participar una trentena d’efectius. FOTO: Policia Local Amposta

Ahir a primera hora de la tarda es va portar a terme un nou operatiu policial contra el tràfic de drogues a la població d’Amposta, conjuntament entre la Policia Local d’Amposta i els Mossos d’Esquadra. 

L’operació va començar a primera hora de la tarda al barri de les Quintanes i va finalitzar quatre hores més tard.
Per a portar a terme l’operatiu es van desplegar a la zona una trentena d’efectius policials i ja des de bon principi es preveien diverses detencions. Com ja va explicar el Diari, la lluita contra el tràfic de drogues, especialment de cocaïna o heroïna a la ciutat d’Amposta, és una de les prioritats dels cossos policials, que durant els últims anys han efectuat molts operatius entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.
Com a conseqüència de l’operatiu d’ahir, en el qual es van efectuar dos entrades i posterior registre a dos domicilis del barri de les Quintanes, van ser detingudes tres persones, dos homes i una dona. 

Un cop a l’interior dels habitatges, els agents de seguretat van trobar 630 euros en efectiu i 372 grams de substàncies estupefaents i 3 embolcalls preparats per a la venda, així com una bàscula de precisió. 

Comentarios

Lea También