Tres detinguts per robar materials i eines d’una empresa de Gandesa

14 octubre 2020 11:50 | Actualizado a 14 octubre 2020 12:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Gandesa han detingut tres homes de 39, 42 i 44 anys, de nacionalitat marroquina, veïns de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’una empresa de la capital de la Terra Alta. Els detinguts van fabricar-se una escala amb palets per poder extreure el material de l’empresa per damunt de la tanca

Els fets van tenir lloc el dilluns 12 d’octubre al voltant de les 04:30 hores. Una patrulla de la policia catalana, que realitzava un control preventiu a la carretera N-420, va observar com passava, direcció a la localitat de Gandesa, un furgoneta amb la suspensió molt baixa, segurament per un excés de càrrega.

Els agents van aturar-la i van veure que a l’interior hi havia tres homes i la part posterior carregada de ferralla, com ara cablejat elèctric, xapes i aixeteria entre d’altres.

Respostes contradictòries

Els ocupants de la furgoneta van donar respostes contradictòries sobre la procedència del material i no tenien cap factura de la compra ni tampoc van poder donar informació sobre els venedors. Tanmateix, els individus anaven vestits amb roba fosca, gorra i portaven la cara i la roba bruta de terra.

Davant d’això, els agents van fer comprovacions en una empresa de recuperació del municipi i van descobrir que, a la part posterior, algú havia col·locat un pneumàtic de camió i dos palets per poder escalar la tanca. Llavors, es va contactar amb els propietaris de l’empresa i van reconèixer sense dubte els objectes intervinguts per la patrulla als ocupants de la furgoneta.

Cal destacar que en l’escorcoll dels tres homes i la furgoneta els mossos van trobar també una radial, un mall, lots i un caixa d’eines.

Els mossos van retornar el material intervingut als seus propietaris.

Els detinguts, dos dels quals tenen diversos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, van quedar en llibertat després de declarar a comissaria i se’ls va citar per a presentar-se al jutjat de Gandesa, segons han informat des dels Mossos.

Comentarios
Multimedia Diari