Tres joves morts i tres ferits greus en un accident de trànsit a Maella

Les dues noies mortes i els tres ferits, d'entre 19 i 21 anys, són veïns de Batea, poblacióque ha quedat commocionada

19 mayo 2017 23:20 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Batea està de dol. Un xoc frontal entre dos cotxes la matinada d’ahir, a la carretera A-1411 a Maella (Saragossa), va acabar amb la vida de tres joves, dues d’elles veïnes de la població i un veí de Maella, mentre que tres joves més del municipi de la Terra Alta van resultar ferits greus i estan ingressats als hospitals d’Alcanyís i Miguel Servet de Saragossa.

Les víctimes mortals de Batea són Íngrid Grau i Ariadna Majó. Tornaven a Batea després de passar la nit a la Festa dels Quintos del municipi aragonès de Fabara, juntament amb els altres tres joves ferits, tots ells d’entre 19 i 21 anys.

Cap a les cinc, quan circulaven per la carretera A-1411 a l’altura del terme municipal veí de Maella, van topar frontalment amb un cotxe, conduït per Sergio Tarragó, veí de Maella de 27 anys que també va perdre la vida a l’acte. Un dels vehicles hauria envaït l’altre carril. Un dels joves bateans ferits, l’únic que no va perdre la consciència, va donar l’avís als serveis d’emergència i va poder relatar com s’havia produït el tràgic accident.

Els ferits van ser traslladats en un primer moment a l’hospital d’Alcanyís (Terol), però posteriorment dos d’ells van ser transportats en helicòpter fins a Saragossa on van ser operats d’urgència.

Tots tres continuen ingressats als centres hospitalaris, però en principi estarien fora de perill.

 

Enterrament aquesta tarda

Per la seva banda, els cossos de les noies mortes es van portar a Casp, on se’ls va practicar l’autòpsia. Ja durant la tarda d’ahir van ser traslladats a Batea, on es va habilitar la sala de vetlles municipal per tal que els familiars poguessin rebre les condolences dels veïns.

Aquesta sala de vetlles es preveia que romangués oberta durant tota la nit i fins a l’enterrament de les noies, aquesta mateixa tarda. El funeral tindrà lloc a les 17.00 hores a l’església de Sant Miquel.

 

Consternats

Es tracta d’un cop molt dur per a Batea, un poble de vora 2.000 habitants on les cinc famílies dels joves són molt conegudes, segons detalla el seu alcalde, Joaquim Paladella.

Íngrid treballava d’hostessa de vol en una companyia aèria i Ariadna estudiava;fa dos anys van ser pubilla i damisel·la, respectivament, de les festes majors de Batea. «Eren dues noies molt volgudes. Tothom està consternat, però molt especialment la gent jove del poble», comenta Paladella al Diari.

El consistori ha decretat tres dies de dol i s’han suspès totes les activitats lúdiques i culturals del cap de setmana, entre les quals hi ha els partits del Club de Futbol Batea, del qual formen part els joves ferits.

Una situació molt similar de consternació es dóna al poble aragonès veí de Batea, Maella, d’on era la tercera víctima mortal d’aquest greu accident de trànsit.

Comentarios
Multimedia Diari