Tres morts i un ferit greu en un xoc entre dos camions a la N-340

Els dos conductors del camió van morir a la via mentre que un ocupant de la furgoneta, veí del municipi del Perelló,va morir a l'hospital

19 mayo 2017 21:53 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Nova tragèdia al tram ebrenc de la carretera N-340. Un accident entre dos camions i un tercer vehicle va provocar ahir a la tarda tres víctimes mortals i un ferit greu al quilòmetre 1.102, al terme del Perelló, al límit amb el municipi veí de l’Ametlla de Mar, en un tram de la calçada de dos carrils, un per sentit.

Un dels ocupants de la furgoneta fou traslladat en estat crític a l’hospital Sant Joan de Reus, on ahir al vespre finalment va morir. Es tracta d’un veí del Perelló, de 85 anys, agricultor de professió, segons fonts municipals.

D’aquesta manera, el fatídic tram ebrenc de la N-340 suma 12 víctimes mortals en set accidents de trànsit aquest 2015, el doble que l’any passat, on van morir sis persones. En sis dels set accidents els camions han estat presents en els sinistres.

Minuts després de les 17.30 hores s’hauria produït un primer xoc frontal entre una furgoneta, amb dos ocupants, i un camió. De manera immediata el segon camió va xocar amb el primer.

La topada entre els vehicles pesants va provocar un incendi de grans proporcions que va calcinar completament els vehicles i, fins i tot, es va escampar al terreny adjacent, cremant un garrofer i uns marges. Els vehicles pesants duien càrrega inflamable, sacs de ciment per a la construcció i objectes de plàstic respectivament, segons fonts dels Bombers. Els dos conductors van morir arran de l’impacte.

 

*videos procedents del compte de twitter d'Arnau Pallarés, però realitzats per Juan Francisco Aparicio San Juan.


La carretera N-340 fou tallada en els dos sentits de la marxa i els vehicles van ser desviats per l’AP-7. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar Bombers, Mossos d’Esquadra i un helicòpter medicalitzat que va traslladar un dels ferits greus a Reus mentre que una ambulància va conduir l’altre ferit, de gravetat, a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Ahir a la nit, la N-340 continuava tallada en aquest punt.

Desolació i indignació

L’alcalde del Perelló, Ferran Cid, va comunicar la tràgica notícia a la família del veí finat del municipi. Cid, un dels més combatius en la necessitat de construir l’autovia A-7 a l’Ebre, mostrà la seva indignació al Diari per la passivitat de l’administració en el projecte d’execució de la carretera i per la negativa a atorgar la gratuïtat de l’autopista AP-7 en aquest mateix tram mentre no es construeixi l’autovia. Cid també reclama ajuda per construir vies alternatives a la carretera per al trànsit local. «Què més ha de passar perquè canviïn les coses?», preguntà dolgut.

 

Comentarios
Multimedia Diari