Tret de sortida dels actes de Setmana Santa amb el pregó de Josep Borrell

Aquest dilluns tindrà lloc un concert de música sacra a la Catedral 

29 marzo 2021 09:21 | Actualizado a 29 marzo 2021 09:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El programa d’actes de la Setmana Santa 2021 de Tortosa va donar el tret de sortida ahir amb el pregó.

El pregoner enguany ha sigut Josep Borrell, qui va ser president de l’Agrupació de Confraries entre el 2001 i el 2012 i és una persona molt coneguda i estimada a la ciutat. La conferència va celebrar-se ahir a la nit al Centre d’Interpretació de la Setmana Santa, un espai privilegiat que acull els passos de gran valor artístic que es poden veure durant les processons. Va ser un acte amb accés restringit per la capacitat de la sala, però es va poder seguir en directe per les xarxes socials.

Tot i que enguany, com l’any passat, s’han anul·lat les processons a causa de la pandèmia, sí s’han previst dos concerts de música sacra: un, dilluns vinent a la catedral, que anirà a càrrec de la banda i el cor de la Lira Ampostina; i un segon, dimecres, que tindrà l’església dels Dolors com a escenari i al Cor Flumine com a protagonistes. Les entrades per als dos concerts, amb un preu de 5 euros cadascun, es poden adquirir a la web Ebreticket.cat.

 Divendres Sant, el 2 d’abril, es farà la vetlla del Sant Crist al convent de la Puríssima i, a les 19.30 hores, el via creu es traslladarà a la plaça dels Dolors

Comentarios
Multimedia Diari