Tretze ferits en tres accidents a Garcia, Rasquera i l'Ametlla de Mar

Fins a 13 persones resulten ferides en dos accidents i una sortida de via a la C-12, TV-3022 i N-340 durant el matí d'ahir

19 mayo 2017 22:00 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ahir va tornar a ser un altre diumenge fatídic a les carreteres de les Terres de l’Ebre.

Un accident entre tres vehicles a la C-12 a Garcia va deixar un balanç de tres ferits menys greus, sis de lleus i un il·lès. L’avís es va produir a les 6.26 hores al punt quilomètric 66,7.

En el sinistre, dos vehicles van xocar frontalment i un tercer no va poder esquivar la topada. Els Bombers de la Generalitat, que hi van enviar set dotacions, van haver d’excarcerar alguns ocupants que havien quedat atrapats.

El Sistema d’Emergències Mèdiques, que hi va adreçar quatre ambulàncies, i també la Creu Roja, van evacuar els ferits a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

En un dels vehicles implicats hi viatjaven cinc persones, en un altre dos adults i dos menors i, en el tercer, un únic ocupant. Tres patrulles dels Mossos d’Esquadra també van col·laborar en l’accident.

A causa de l’accident la C-12 va quedar tallada, però la situació es va reestablir passades les nou del matí.

A la mateixa comarca i a la mateixa hora, a les 6.33, un vehicle va sortir de la via al quilòmetre 11,5 de la carretera TV-3022, a Rasquera.

El vehicle va bolcar i el conductor, que va resultar ferit menys greu, va ser evacuat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Per una altra banda, ahir també tres persones van resultar ferides lleus en un aparatós accident produït poc abans de les onze del matí, a la N-340 a l’Ametlla de Mar.

Dos turismes van topar, un d’ells va sortir de la via i va bolcar i l’altre va quedat travessat a la carretera.

Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat també van actuar per excarcerar dues persones atrapades. Tot i que el Sistema d’Emergències Mèdiques va activar l’helicòpter, finalment els tres ferits lleus els van evacuar en ambulància a l’Hospital Sant Joan Reus. Segons el Servei Català de Trànsit, la via va estar tallada durant gairebé dues hores i la circulació no va recuperar la normalitat fins la una.

Tot i que aquest cop no hi ha hagut víctimes mortals, en el tram ebrenc de la carretera N-340 ja són 9 les persones que han perdut la vida enguany en aquesta via, davant dels 6 morts del 2014, la qual cosa suposa un increment del 50 per cent respecte a l’any passat.

Comentarios
Multimedia Diari