Troben a 30 milles un jove que sortí a pescar en una llanxa

Anava en una barca de cinc metres d’eslora, sense ràdio ni telèfon mòbil. Després de 24 hores perdut ahir va ser localitzat per un mercant

25 diciembre 2017 08:44 | Actualizado a 25 diciembre 2017 19:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un jove de 25 anys que estava a la deriva en la seva petita barca de cinc metres d’eslora, sense telèfon ni ràdio per comunicar-se, va tornar a veure la llum quan fou rescatat per un mercant a unes 30 milles de la costa. 

El noi estava bé de salut i fou atès per la tripulació. Es va descartar una evacuació per helicòpter, ja que va dir que tenia por de volar, per la qual cosa es va fer per mar. La llanxa de Salvament Marítim Salvamar Achernar el va recollir a un quart d’una de la tarda i el va traslladar a port, junt amb la petita motora semicabinada, de 30 cavalls de potència.

El jove va sortir a pescar des de la platja de Riumar dissabte. Els familiars pensaven que tornaria a la nit. Però no va ser així i van donar la veu l’alarma. La Policia Local de Deltebre va buscar per la zona, i va trobar el cotxe i el remolc, la qual cosa va confirmar que no havia tornat del seu passeig.

A un quart de nou del matí d’ahir el 112 va avisar Salvament Marítim, que va mobilitzar un helicòpter i la Salvamar, que van estar buscant per la zona, ja que aquests tipus de barques solen estar a unes tres milles de la costa. També es va alertar la Guàrdia Civil i tots els vaixells. I a un quart de dotze, el mercant Benedikt Rambow (que anava cap a València) el va trobar a 30 milles de la desembocadura del riu Ebre. Va parar motor esperant que vinguessin a recollir el noi, que va tenir lloc una hora més tard.

Comentarios
Multimedia Diari