Tuna Tour inicia la temporada adaptat contra la Covid-19

El Grup Balfegó converteix l’experiència de nedar entre tonyines en una activitat totalment segura, reduint-ne  l’aforament i prenent la temperatura als usuaris, entre d’altres mesures

18 junio 2020 16:33 | Actualizado a 18 junio 2020 16:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A les portes de l’estiu, el Grup Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comercialització de tonyina roja, dona el tret de sortida de la temporada Tuna Tour, l’experiència única al país de nedar en alta mar entre enormes tonyines roges.

L’activitat arrencarà demà dissabte i enguany ho fa adaptada contra la Covid-19, convertint la sortida en catamarà i el bany entre les tonyines de 2 metres en una activitat totalment segura.

De moment l’aforament de l’activitat s’ha reduït al 50%, de forma que hi haurà uns 30 usuaris per sessió. Les mesures anti-Covid es fan presents des que es posa el peu a l’oficina del port, equipada amb catifes desinfectants i on ja és obligatori l’ús de mascareta -a partir de 6 anys- i del dispensador de gel hidroalcohòlic, i on es controlarà la temperatura dels viatgers.

A més, l’empresa ha actualitzat els seus protocols de neteja i ha incorporat sistemes de desinfecció específics enfront del virus, a més d’impartir formació a tot l’equip del Tuna Tour.

Així mateix, es regula l’embarcament al catamarà, equipat amb catifa desinfectant per als peus a l’entrada i dispensadors de gel distribuïts per tot el seu espai, i es controla la distància de seguretat entre els passatgers durant el viatge a les piscines de Balfegó – situades a dues milles i mitja de la costa, davant de l’Ametlla de Mar– i la degustació gastronòmica. 

Un cop arribat el moment del bany amb les tonyines, s’han marcat itineraris i s’han instal·lat boies a les piscines per delimitar còmodament la distància entre els banyistes per tal que puguin gaudir de l’experiència amb la confiança d’estar en un entorn segur. A més, hi ha personal professional de busseig que assegurarà la distància entre els usuaris també a la sortida de l’aigua.

«Abans sempre es deixava tub i mascareta de busseig, però és molt difícil de desinfectar i ha resultat inviable, de forma que aquesta temporada els usuaris se l’hauran de portar ells mateixos, i en qualsevol cas nosaltres també en disposarem aquí per poder-ho adquirir», explica el director comercial de Tuna Tour, David Puente.

Cal recordar que l’experiència Tuna Tour inclou un viatge en catamarà de 18 metres d’eslora, projecció d’audiovisuals i locucions explicatives en cinc idiomes sobre les tonyines roges, bany i degustació de la preuada tonyina roja Balfegó. Entre les novetats d’aquesta temporada, els viatgers disposaran de wifi gratuït al catamarà per facilitar la connectivitat amb les seves xarxes socials i poder compartir la seva experiència en directe.

En el moment de la degustació tambe hi haurà un espai marcat per recollir-la i un altre per gaudir dels productes. «Tots els detalls estaran a la nostra pàgina web i a més es trucarà els clients per recordar totes aquestes mesures de seguretat», conclou Puente.

Comentarios
Multimedia Diari