Ulldecona posa en escena 'Els Pastorets' més joves del Montsià

El Patronat de Teatre de la Passió d’Ulldecona ha presentat la 38a temporada de l’espectacle nadalenc basat en el clàssic de Folch i Torres, que arrenca el 16 de desembre

05 diciembre 2018 10:33 | Actualizado a 05 diciembre 2018 17:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La principal novetat d’enguany és la joventut dels protagonistes de l’obra de teatre. «Lluquet i Rovelló són actors de només setze anys», indica la directora dels Pastorets d’Ulldecona, Bienve Borràs. En haver-hi canvi d’actors també hi ha novetats en els canvis de rol de Satanàs i Lucifer. Borràs avança que una altra de les sorpreses de l’espectacle la protagonitzaran «els angelets, que seran molt dolcets».

Els Pastorets d’Ulldecona tenen una clara vocació territorial i, per això, aquest any es compta amb la participació del grup de ball Jota Planera de Santa Bàrbara, després que, en temporades anteriors, s’hagi comptat amb la cantant Sílvia Ampolla i Joan Cid, els Quicos, el cor LaBinota o la Rondalla dels Alfacs.

A més dels actors de la Passió i de l’Escola de Teatre, intervenen alumnes de l’Escola d’Art i Circ d’Amposta (d’on provenen també els directors Bienve Borràs i Jordi Príncep), així com artistes amateurs d’altres pobles veïns, com Alcanar, Tortosa, la Sénia o Benicarló.

Coincidint amb la Fira de Nadal, el Patronat de la Passió presentarà i posarà a la venda el conte dels Pastorets d’Ulldecona, el dia 15 de desembre a la plaça de l’Església d’aquesta vila del Montsià. L’endemà, el diumenge 16, ja tindrà lloc la primera representació de la campanya de Nadal, la resta de posades en escena es duran a terme els dies 16, 23 i 30 de desembre, a les 18 hores.

El preu és de sis euros, amb un euro de descompte presentant el flyer dels Pastorets a taquilla. La compra anticipada per internet, a través de Tic Tac Tiquet, són cinc euros i es pot triar butaca, ja que l’entrada és numerada, tal com explica el president del Patronat de la Passió, Jordi Carapuig

 Pel que fa al cartell està dissenyat pel membre de l’entitat Ramon Pedra. Segons l’autor, «he volgut transmetre que l’obra dels Pastorets és un somni, no he buscat una figura central impactant, sinó un global. S’entén quan cadascú crea la seua pròpia història, a partir del que li transmet el cartell».

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ressalta que «l’espectacle no surt del no-res, és fruit del treball dels actors i actrius de casa, que s’esforcen per superar-se un any darrere un altre». 

Comentarios
Multimedia Diari