Ulldecona posa en escena una obra popular amb vocació territorial

L’última representació de la 38a temporada tindrà lloc el diumenge 30 de desembre

24 diciembre 2018 11:24 | Actualizado a 24 diciembre 2018 11:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Està en marxa la temporada 2018 dels Pastorets d’Ulldecona, amb una gran assistència de públic. Enguany hi ha canvi de personatges, més dinamisme i, sobretot, molt d’humor i més participació del públic.

Segons el president del Patronat de la Passió d’Ulldecona, Jordi Carapuig, «seguim fent territori, enguany comptem amb la col·laboració del grup de Ball Jota Planer de Santa Bàrbara». En temporades anteriors, s’havia comptat amb la cantant Sílvia Ampolla i Joan Cid, els Quicos, el cor La Binota o la Rondalla dels Alfacs.

En total, 60 actors pugen dalt de l’escenari i 30 tècnics, amb tots els mitjans de la Passió, fan aquesta gran producció única a les comarques de les Terres de l’Ebre i el Maestrat. 

A més dels actors de la Passió i de l’Escola de Teatre intervenen alumnes de l’Escola d’Art i Circ d’Amposta (d’on provenen també els directors Bienve Borràs i Jordi Príncep), així com artistes aficionats d’altres pobles veïns, com Alcanar, Tortosa, la Sénia o Benicarló.

La principal novetat d’enguany és la joventut dels protagonistes de l’obra de teatre. «Lluquet i Rovelló són actors de només setze anys», indica la directora dels Pastorets d’Ulldecona, Bienve Borràs. En haver-hi relleu d’actors protagonistes respecte a l’any passat també hi ha novetats en els canvis de rol de Satanàs i Llucifer. Borràs comenta que una altra de les sorpreses de l’espectacle la protagonitzen «els angelets, que són molt dolcets». 

L’última representació prevista de la temporada tindrà lloc el proper diumenge 30 de desembre (18.00 h), al Teatre Orfeó Montsià. La venda d’entrades per internet es canalitza a través de la plana web www.passioulldecona.org a cinc euros o bé també es pot adquirir de manera presencial al mateix teatre mitja hora abans de la funció al preu de sis euros, amb un euro de descompte presentant el flyer dels Pastorets a taquilla.

Els Pastorets d’Ulldecona es basa en el clàssic nadalenc per excel·lència de Josep M. Folch i Torres, a càrrec del Grup Escènic de La Passió d’Ulldecona i l’escola de teatre, sota la direcció de Bienve Borràs.

L’argument combina els continguts del naixement de Jesús, la lluita del bé i del mal entre àngels i dimonis, i diverses històries i diàlegs dels pastors que rememoren el primer Nadal.

Comentarios
Multimedia Diari