Ulldecona protesta contra els actes violents

Després de la pallissa a un veí del municipi, per la qual s’ha detingut a quatre joves

12 noviembre 2021 20:10 | Actualizado a 12 noviembre 2021 21:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Centenars de persones s'han concentrat aquest divendres al vespre a la plaça de l’Església d’Ulldecona per condemnar els últims fets violents al municipi i demanar solucions. Tal i com va avançar el Diari, dimecres els Mossos d’Esquadra van detenir quatre joves veïns de la població, d’entre 18 i 22 anys, per un presumpte delicte de lesions, arran de l’agressió a un altre veí del poble de 42 anys, que va haver de ser hospitalitzat. Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge, quan després d’una petita discussió verbal en un local d’oci nocturn entre la víctima i un dels joves, aquest i diversos companys seus haurien esperat que sortís del bar i marxés caminant, per baixar d’un cotxe i començar a apallissar-lo. L’arribada d’agents de la Policia Local va aturar la pallissa, però els agressors van poder fugir. Després de ser identificats, els Mossos els van detenir dimecres a la tarda en un operatiu a la població.

La concentració ha estat convocada pel grup de l’oposició Fem Poble i compartida per molts veïns a través de les xarxes socials. I és que els fets han causat molt malestar en aquest municipi del Montsià, com a màxim exponent d’una sèrie de conductes incíviques i violentes per part d’uns grups concrets de persones, des de fa uns mesos.

Reunió amb els Mossos

L’Ajuntament i els cossos de seguretat han enviat un missatge de calma als veïns. Dijous va tenir lloc una reunió entre el govern municipal, la Policia Local d’Ulldecona i els Mossos d’Esquadra, en la que es va analitzar la situació i es van plantejar noves accions per garantir la seguretat de la població.

«Des de tots els àmbits, a més, s’ha posat de manifest que tant els creixents comportaments incívics i actituds violentes com altres problemàtiques relacionades, com l’abús del consum d’alcohol i drogues, no es poden abordar únicament des de l’àmbit policial sinó que impliquen altres mesures», ha detallat l’alcaldessa, Núria Ventura.

Comentarios
Multimedia Diari