Más de Ebre

Un Sant Jordi divers on triomfen els autors de les Terres de l´Ebre

D´entre el panorama ebrenc, destaquen els autors consolidats com Francesca Aliern, Jesús M. Tibau o Vicent Pellicer

Whatsapp
Imatge amb els exemplars dels autors de les Terres de l´Ebre, a l´emblemàtica llibreria La 2 de Viladrich, a Tortosa. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge amb els exemplars dels autors de les Terres de l´Ebre, a l´emblemàtica llibreria La 2 de Viladrich, a Tortosa. FOTO: JOAN REVILLAS

Marina Pallás Caturla

Gèneres i temàtiques variades seria la tònica amb què porten desfilant els darrers Sant Jordi viscuts a les Terres de l’Ebre, amb nombroses i diverses propostes provinents d’autors consolidats al territori i d’altres que comencen.

Des de fa uns dies, la llibreria de referència a Tortosa, La 2 de Viladrich (que treballa i fomenta els autors locals), ja té preparada una taula amb els volums amb accent ebrenc, que de ben segur també tindran bona acollida entre els lectors de les Terres de l’Ebre.

D’entre les novetats, destaquen les últimes publicacions d’autors plenament consolidats que també estrenen llibre per Sant Jordi com són Francesca Aliern, Jesús M. Tibau, Villent Pellicer o Daniel Arasa.

D’entre els autors que també seran presents (molts avui mateix al matí a la plaça de la Cinta de Tortosa) cal esmentar les propostes de Marta Tena, Pilar Romera, Montse Boldú, Cinta Arasa, Marina Pallás o el llibre que recull l’experiència expositiva que va poder veure’s la tardor del 2015 de la mà de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa.

La producció literària és tan efervescent que resulta impossible recollir totes les novetats. Albert Roig o Sílvia Mayans també tenen nous volums.

Temas

  • EBRE

Lea También