Un camió carregat d’electrodomèstics cau per un terraplè a Benifallet

Hi ha hagut altres accidents a Roquetes, El Perelló, Vila-seca i el Vendrell

15 agosto 2018 12:21 | Actualizado a 25 septiembre 2018 11:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un camió carregat d’electrodomèstics s’ha precipitat aquesta matinada per un terraplè de deu metres, al terme municipal de Benifallet.

L’accident ha passat a les cinc en el punt quilomètric 41 de la carretera C-12 (Eix de l’Ebre. Per causes que estan per investigar, el vehicle s’ha sortit de la carretera.

El conductor ha resultat il·lès.

La dotació de bombers del parc de Gandesa que s’ha traslladat a l’indret ha desconnectat la bateria del camió i ha pogut aturar la fuita del gasoil del dipòsit.

El fet que el vehicle estigués fora de la calçada ha fet que no s’hagués de tallar la carretera.

Altres accidents

Per una altra part, a dos quarts de set del matí han xocat dos vehicles al Raval de Crist, a Roquetes, amb dos ferits lleus, un dels quals evacuat a l’hospital.

A la mateixa comarca del Baix Ebre però al terme del Perelló hi ha hagut un altre accident. Ha passat poc abans de les deu matí al quilòmetre 305 de l’autopista AP-7, sentit sud. Un turisme s’ha sortit de la calçada i ha anat a parar a n camí lateral. El conductor ha resultat ferit lleu.

Camp de Tarragona

Finalment, al Camp de Tarragona s’han produït dos accidents. El primer ha estat a tres quarts de nou en el quilòmetre 3 de la carretera C-14, a Vila-seca. Un turisme s’ha sortit de la via. No hi ha hagut ferits.

El segon ha estat a les deu a la carretera N-340 al seu pas pel terme del Vendrell. En el punt quilomètric 1.188 han xocat dos vehicles, amb el balanç d’un ferit lleu i un il·lès.

Comentarios
Multimedia Diari