Un centenar de joves d’Alcanar rebran una beca per al transport

L’ajut va destinat als residents d’Alcanar que desenvolupen estudis postobligatoris fora del municipi

10 enero 2020 10:20 | Actualizado a 10 enero 2020 10:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament d’Alcanar ha resolt la convocatòria de beques per al transport per estudis postobligatoris 2018-19 destinades a estudiants empadronats al terme municipal.

Aquest és el quart any que es convoca la beca i, de fet, cada cop hi ha més persones que la sol·liciten.

Aquest any, un total de 102 persones que durant el curs passat van realitzar els seus estudis superiors fora del municipi es beneficiaran d’aquest ajut que compta amb una partida de 10.000 euros.

La regidora d’Educació d’Alcanar, Maribel Ramon, valora molt positivament aquesta quarta edició de la convocatòria, afirmant que «cada any hi ha més sol·licituds d’estudiants. Això ens indica que el jovent del municipi continua formant-se després dels estudis obligatoris per a construir el seu projecte professional, la qual cosa és una bona notícia».

Per la seua banda, l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, indica que des de l’Ajuntament «continuarem aposant i reforçant aquestes beques per tal de contribuir a fer que els més joves i les seues famílies puguen fer realitat allò que desitgen en l’àmbit acadèmic».

Les persones que poden ser beneficiàries dels ajuts han d’estar empadronades i han hagut de residir al terme municipal d’Alcanar durant els cinc anys anteriors; tenir setze anys o més i estar matriculades en batxillerat de modalitat artístic, cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, estudis universitaris en el marc de l’Espai Europeu d’Educació Superior o estudis universitaris oficials anteriors. Així mateix, han d’haver aprovat un 60% dels crèdits matriculats en el curs del qual se sol·licita la beca.L’import de la beca és el resultat de multiplicar per un euro els quilòmetres que hi ha de distància des del lloc on es realitzen els estudis respecte a Alcanar.

Comentarios
Multimedia Diari