Un cotxe s'incendia a l'AP7 i provoca el tall de l'autopista i un petit foc de matolls

Un vehicle que circulava per la via en sentit sud s'ha sobreescalfat i després que el conductor s´aturés al voral, s'ha cremat

19 mayo 2017 18:30 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un cotxe s'ha incendiat aquest dilluns a l’autopista AP7 a l’alçada de Freginals i les flames han provocat un petit foc de matolls a la vora de la via i ha obligat a tallar la carretera. L’avís del sinistre s'a donat donar a les 17.30 hores.  Ha tingut lloc al quilòmetre 333, al mateix lloc que l’accident d’autocar en el que van morir 13 noies, el passat mes de març.

Un vehicle que circulava per la via en sentit sud s'ha sobreescalfat i després que el conductor s’aturés al voral, s'ha cremat, sense provocar ferits. El cotxe ha quedat calcinat al cent per cent. El foc s'ha escampat per la vegetació de la vora, bàsicament matolls, i ha cremat una mitja hectàrea de terreny. Una densa columna de fum negre es podia veure a diversos quilòmetres de distància. La carretera ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa durant prop d’una hora. Cap a les 18.30 s'ha reobert l’autopista en sentit nord, i cap a les 19.10 també s'ha obert un carril en sentit sud. Així, durant tota la tarda hi ha hagut cues a la via.

Comentarios
Multimedia Diari