Un cotxe s'incendia després de xocar contra un porc senglar a l'Ampolla

L'accident ha passat a l'autopista AP-7. Els tres ocupants, que eren estrangers, han sortit il·lesos però han perdut totes les pertinences

31 octubre 2021 12:53 | Actualizado a 31 octubre 2021 13:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La irrupció d'un porc senglar aquesta matinada a l'autopista AP-7 al seu pas pel terme municipal de l'Ampolla ha estat a punt d'acabar amb tragèdia. Els ocupants han sortit il·lesos però el cotxe ha quedat completament carbonitzat després de patir un incendi, segons han confirmat al Diari fonts dels Bombers de la Generalitat.

L'accident ha tingut lloc a dos quarts de tres de la matinada en el punt quilomètric 308. Un turisme ocupat per tres persones circulava direcció València quan ha topat amb un porc senglar.

L'impacte ha estat fort, però cap dels ocupants ha resultat ferit i han pogut sortir del turisme. Però ràpidament ha començat a cremar, sense que els donés temps a agafar les seves pertinences ja que estaven de pas.

Una dotació de bombers s'ha encarregat d'apagar el foc, que ha consumit completament el vehicle.

Altres accidents

Però aquest no ha estat l'únic accident on s'han vist implicats porcs senglars. A dos quarts de dotze de la nit d'ahir dissabte un altre turisme va xocar amb un porc senglar quan circulava pel punt quilomètric 804 de la carretera N-420, al terme municipal de Gandesa. L'únic ocupant va resultar il·lès.

Finalment, aquest matí hi ha hagut un altre accident, però en aquest cas de característiques diferents, sense que es veiés implicat cap animal. S'ha produït minuts abans de les dotze del migdia al quilòmetre 67 de la carretera C-12, l'Eix de l'Ebre. Un vehicle ha bolcat. L'únic ocupant ha resultat ferit i ha estat evacuat a l'Hospital Comarcal de Móra. Al lloc ha acudit una dotació de bombers per desconnectar la bateria i ajudar el personal sanitari.

Comentarios
Multimedia Diari