«Un dels punts forts de l’empresa és l’assessorament tècnic a l’agricultor»

Agrofuser va fundar-se a Sant Jaume d’Enveja l’any 1987 i està especialitzada en la comercialització de productes fitosanitaris, adobs, llavors, tractaments aeris, controls biològics de plagues, nutrició i bioestimulació, entre altres

12 mayo 2021 15:21 | Actualizado a 15 mayo 2021 08:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agrofuser és una empresa ubicada a Amposta dedicada a l’assessorament tècnic d’agricultors i la comercialització de productes fitosanitaris, adobs, llavors, tractaments aeris, nutrició, bioestimulació i controls biològics de plagues. Des d’Agrofuser, posen a l’abast de l’agricultor equips de protecció i disposen d’un departament on duen a terme totes les gestions necessàries per a una bona pràctica de l’agricultura. Parlem amb el gerent i propietari de l’empresa Alberto Fumadó Panisello SLU, Albert Fumadó Segarra.

Com van ser els seus inicis?

Aquesta empresa, amb el nom comercial Agrofuser, va ser fundada pels meus pares l’any 1987. En aquell temps, a l’agricultura de la nostra zona es començaven a introduir els productes fitosanitaris i els adobs. En els inicis, estàvem ubicats a Sant Jaume d’Enveja. Des d’allà, el pare i la mare van començar una gran tasca comercial a les Terres de l’Ebre. Teníem una petita botiga i un comercial, el meu padrí. És una empresa molt familiar. Amb el pas dels anys, vam anar creixent, tot oferint diversos serveis i confiança als agricultors. Anys després, vam haver de traslladar-nos a una nau més gran, a Amposta. Era més cèntrica i podíem donar servei a tota la nostra àrea d’influència; llavors, vam ampliar l’equip amb un tècnic i dos comercials més. Després de la jubilació del pare el 2006, jo, de la segona generació, vaig agafar el relleu, tot seguint els valors adquirits dels pares i tot donant una atenció i un servei de qualitat a tots els clients; fins al dia d’avui. Agrofuser ha eixamplat el seu personal: ara hi ha un equip tècnic, comercial i administratiu amb 10 persones.

Economía de proximitat. La societat posa a l’abast dels pagesos de la zona tot el seu equip humà i tècnic per poder treure millors rendiments als seus cultius

Com s’han adaptat a la covid?

Ens hem hagut d’adaptar diàriament als canvis per poder seguir treballant. Vam establir torns de treball i vam donar un suport major al pagès i a les empreses del sector.

Què els fa diferents de la seva competència?

Pensem que un dels punts forts de la nostra empresa és l’assessorament a l’agricultor, mirem de fer-lo de la millor manera possible, tot treballant els seus camps com si fossin els nostres, intentant aplicar els fitosanitaris imprescindibles amb el cost més baix possible i donant el màxim rendiment al cultiu. També ens esforcem a donar una resposta de servei immediata.

Quins ‘partners’ els ajuden per dur a terme tot plegat?

Ens sentim satisfets amb les entitats financeres i especialment amb BBVA, per la disponibilitat a l’hora de fer visites personalitzades i les facilitats que ens ofereix amb la banca en línia. Considerem molt importants les línies que hi ha obertes per als ajuts que oferim als agricultors amb el pagament a la collita. Tot això, tramitat i supervisat pel nostre gestor de confiança.

Comentarios
Multimedia Diari