Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un detingut i nombrosos identificats en un operatiu policial antidroga a Amposta

En dos locals d'oci nocturn

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de part del material decomissat. Foto: Policia Local d'Amposta

Imatge de part del material decomissat. Foto: Policia Local d'Amposta

Aquesta passada nit de divendres s'ha portat a terme un operatiu policial en dos locals d’oci nocturn a la localitat d’Amposta.

Al primer local es va detenir a la cambrera per un delicte contra la Salut Pública, ja que se li van intervenir 7 dosis de Cocaïna preparades per a la seva distribució i 275 euros en efectiu. A més, es van realitzar 8 comisos de cocaïna a diversos clients que es trobaven al local, en total 17 persones identificades. A un d'aquests també se'l denunciar per tinença d'una arma prohibida. La Policia Local ha realitzat 7 denúncies administratives referents a manca de documentació i mesures de seguretat del local.

En el segon local també es van identificar a 17 persones, es va denunciar a una persona per tinença de substàncies estupefaents, concretament cocaïna, i s'han realitzat 7 denúncies més per infraccions administratives referents a manca de documentació i mesures de seguretat del local.

L'operatiu policial s'emmarca en la lluita contra el consum i tràfic de drogues que la Policia Local d'Amposta i el cos dels Mossos d'Esquadra.

Comentarios