Ebre Ribera d’Ebre

Un espai de degustació, una de les propostes del Grup de Natura Freixe aquest estiu a Flix

ROSER REGOLF

Whatsapp
Interior de l’espai La Peixera, al Mas de la Pitoia. FOTO: JOAN REVILLAS

Interior de l’espai La Peixera, al Mas de la Pitoia. FOTO: JOAN REVILLAS

La Reserva Natural de Sebes ja compta amb un espai per sibarites amants de la natura. El Grup de Natura Freixe estrena La Peixera, un espai on gaudir de la gastronomia, així com de les activitats ecoturístiques al Mas de Pitoia.

«En un temps on ens toca reinventar-nos a tots, volem oferir un producte diferenciat i de qualitat, que vinculi la natura i l’espai del Mas de Pitoia i on puguin participar grups reduïts», declarava el director de la Reserva Natural, Pere Josep Jiménez.

L’espai de La Peixera ha sigut també una oportunitat per remodelar i restaurar el magatzem del Mas de Pitoia, unes obres que es van iniciar l’any passat gràcies al finançament de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Un estiu d’activitats

El nou espai acollirà activitats per a tots els públics, que es podran gaudir durant tot l’estiu amb les mesures sanitàries i higièniques per garantir la protecció dels visitants i treballadors del contagi de la Covid-19.

En la programació d’aquesta temporada, reduïda i adaptada a la situació actual, s’han programat des d’esmorzars i tastos de productes quilòmetre 0 fins a visites i xerrades relacionades amb l’espai natural de la Reserva.

Comentarios

Lea También