Un ferit lleu i dotze desallotjats en l’incendi d’una botiga de roba a Tortosa

El comerç afectat per les flames es troba al Passeig Moreira número 20, al barri del Temple

20 abril 2018 14:19 | Actualizado a 26 abril 2018 10:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Incendi en una botiga de roba de la zona de Vora Parc, al barri del Temple de Tortosa. El focs'ha declarat per causes que s’investiguen cap a la una del migdia d’aquest divendres, segons l’avís d’emergència que van rebre els Bombers de la Generalitat. Una persona ha resultat ferida lleu a causa de la  inhalació de fum i els tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l'han traslladat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta per ser atesa. 

A més, dotze veïns dels edificis superiors al comerç han estat desallotjats temporalment de les seves cases, per precaució arran de la gran quantitat de fum que sortia del comerç. 

L’incendi ha afectat bona part de la roba exposada a la botiga, un outlet situat a la planta baixa del número 20 del Passeig Joan Moreira. 

Sis dotacions dels Bombers han participat en les tasques per apagar el foc, que s'ha donat per extingit poc després, cap a les 13.50 hores.Les peces de roba cremades s'han tret al carrer i s'ha procedit a ventilar el local. Els veïns també han pogut tornar a casa poc després, segons han informat els Bombers. 

Comentarios
Multimedia Diari