Un foc crema sis hectàrees en un polígon d’Amposta

En l’extinció participaren 13 dotacions, 3 d’elles aèries. Es produí un altre foc al costat de la carretera de la Sénia a Mas de Barberans

04 agosto 2020 09:40 | Actualizado a 04 agosto 2020 09:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Bombers de la Generalitat van treballar, a primeres hores de la tarda d’ahir, en l’extinció de dos incendis de vegetació a les Terres de l’Ebre, concretament a Amposta i la Sénia. El vent va ajudar a avançar les flames.

El primer avís es va rebre a les 14.40 hores sobre un foc situat al carrer Roma del polígon industrial Tosses, a la capital del Montsià. Es tracta d’una zona urbana. Cap el lloc es van desplaçar 13 dotacions terrestres –dels parcs d’Amposta, Ulldecona, l’Ametlla de Mar, Móra d’Ebre, Benifallet i Tortosa–, dels GRAF i tres mitjans aeris –un helicòpter i dues avionetes–.

Les flames van afectar 5,7 hectàrees, segons dades provisionals del Cos d’Agents Rurals. A dos quarts de sis de la tarda el foc ja estava controlat, sense que afectés a edificis.

Per una altra part, el segon incendi es va declarar a les 15.21 hores a uns cent metres de la carretera local TV-3421 –de la Sénia a Mas de Barberans–, concretament a l’alçada del punt quilomètric 5. Va ser una veïna qui alertà que veia fum a la carretera de Mas de Barberans.

Inicialment, es van mobilitza dues dotacions del parc d’Ulldecona, tot i que després se’n van afegir més, així com també mitjans aeris. Finalment van intervenir sis dotacions terrestres i dos helicòpters bombarders.

A tres quarts de sis de la tarda el foc s’ha donat per controlat després d’afectar tres hectàrees, segons els agents rurals.

Comentarios
Multimedia Diari