Un home mor per una intoxicació de monòxid de carboni d'un radiador a casa seva a Alcanar

Els bombers han trobat la víctima al llit, on ha mort intoxicat per l'aparell que tenia a prop seu

19 mayo 2017 23:45 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un home de 88 anys ha mort aquest dimarts al matí a causa d'una intoxicació de monòxid de carboni d'un radiador a casa seva a Alcanar (Montsià), segons han informat els Bombers de la Generalitat. La filla de la víctima és qui ha donat l'avís als Bombers poc després de les vuit del matí. Els fets s'han produït en un habitatge situat al carrer Felip Pedrell, número 26, on hi ha hagut un problema amb l'ús del radiador. Fins al lloc s'ho ha desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat, que han trobat la víctima al llit, on ha mort intoxicat pel monòxid de carboni del radiador que tenia a prop seu.

 

La radiació ha cremat el matalàs i la roba del llit un cop l'home ja havia perdut la vida. Quan han arribat els bombers, l'incendi ja estava totalment extingit i, a l'habitació, gairebé ja no hi quedava fum. Han desendollat el radiador i han ventilat l'habitatge. Sembla que el foc hauria cremat de forma lenta i s'hauria apagat tot sol poc després, ja que l'habitació havia estat tancada, segons han indicat els Bombers.

 

A més dels Bombers, fins al lloc del sinistre s'hi ha desplaçat una ambulància del SEM, un metge de Primària i dues dotacions dels Mossos d'Esquadra.

 

El cos de l'home, la identitat del qual encara no ha transcendit, ha quedat a disposició de l'autoritat judicial a l'espera de fer-se l'aixecament del cos.

Comentarios
Multimedia Diari