Un jove de Rasquera mor en un xoc frontal entre un cotxe i un camió

L'avís de l'accident de trànsit ha tingut lloc a les 17.43 hores, al quilòmetre 13 de la carretera TV-3022

19 mayo 2017 15:32 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

J.Cabré-M. Millan

Un jove de Rasquera d’uns vint anys ha mort aquest dilluns a la tarda en un accident de trànsit a la carretera TV3022,  concretament en un xoc frontal entre el cotxe que conduïa i un camió a l’alçada del quilòmetre 12,9 d’aquesta via, al mateix terme municipal de Rasquera.

El sinistre es va produir cap a les 17.43 hores, en una recta de la carretera. Segons ha pogut saber el Diari, el cotxe hauria envaït el carril contrari xocant frontalment contra el camió. El fort impacte va deixar el turisme destrossat, mentre que al camió li va arrencar una roda i el dipòsit de combustible.

L’impacte també va provocar que ambdós sortissin de la via. El conductor va quedar atrapat dins del vehicle. Un cop fora del seient el metge del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no va poder fer res per reanimar-lo. El camioner va resultar  il·lès.

El SEM va enviar el VIR (Vehicle d’Intervenció Ràpida) amb base a l’Ametlla de Mar i l’helicòpter de Móra d’Ebre, a banda d’una ambulància. L’helicòpter va fer mitja volta un cop es va conèixer que el conductor havia mort i no era necessària la seva presència. Per la seva banda, tres dotacions dels Bombers van excarcerar el cos de la víctima i posteriorment va procedir a netejar el gasoil del camió que va quedar vessat per la calçada.

Tres dotacions dels Mossos d’Esquadra van regular el trànsit a la via, que va quedar totalment tallada durant uns vint minuts. Posteriorment es va poder  donar pas alternatiu, fins que la carretera va quedar neta de combustible i de les restes del sinistre i es va poder reobrir del tot, segons va informar el Servei Català del Trànsit.

Comentarios
Multimedia Diari