Un mort en xocar frontalment dos camions a la N-340 a Alcanar

Va tenir lloc la nit d'ahir dissabte i la carretera ha estat tallada set hores

24 junio 2018 08:56 | Actualizado a 26 junio 2018 11:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Minuts abans de les deu de la nit d'ahir dissabte es va registrar un sinistre viari mortal a l’N-340, al quilòmetre 1.059, al terme municipal d’Alcanar (Montsià).

Per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre dos camions. Com a conseqüència de la topada, el conductor d’un camió va morir, un home de nacionalitat bielorussa, i el conductor de l’altre vehicle va resultar ferit menys greu i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques el van traslladar a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Quant a l’afectació viària, la via va quedar tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 04.40 h, tot i que es van fer desviaments per la TP-3318 i la TV-3316.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

Comentarios
Multimedia Diari