Un mural per la diversitat a Amposta

Alumnes d’ESARDI i batxillerat artístic del Ramon Berenguer treballen en la iniciativa sorgida del primer Concurs d’Art Amposta Ciutat Diversa

16 noviembre 2021 19:10 | Actualizado a 17 noviembre 2021 10:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els alumnes de l’Escola d’Art i Disseny (ESARDI) i els de batxillerat artístic de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta van començar a pintar passat dilluns un mural a l’avinguda de la Ràpita del mateix municipi. Els participants reprodueixen a gran escala l’obra de Sofia Cherta, guanyadora al primer Concurs d’Art Amposta Ciutat Diversa promogut per Amposta Jove i en el qual van participar també alumnes del Centre de Formació d’Adults Lo Pont.

Fins al 27 de novembre, els estudiants treballaran per torns per tal de dur a terme aquest projecte que representa els valors d’Amposta Ciutat Diversa. «El que hem fet ha sigut pintar un mural que intenta culminar l’any Amposta Ciutat Diversa. Per part nostra és una satisfacció, és una cosa que podrà veure tothom i amb la que podrem explicar que Amposta és diversa», apunta Adam Tomàs, alcalde del municipi i afegeix que «aquest mural representa les diversitats de la nostra ciutat, de les quals ens sentim orgullosos i que acabem percebent que ens enriqueixen».

Per la seva banda, Sefa Villalbí, professora de l’ESARDI, ha destacat els beneficis d’aquesta iniciativa en els joves participants, especialment després de la pandèmia. «Amb aquest projecte els joves es poden expressar i donar el seu punt de vista. Poder tornar a emprendre activitats i fer-ho amb un mural va ser un repte que els estudiants van rebre amb moltes ganes, se sentien molt partícips».

Comentarios
Multimedia Diari