Un nen de tres anys mor ofegat en una piscina particular a l'Ametlla

L'accident va tenir lloc divendres en una casa de la urbanització Tres Cales, on passava les vacances amb la família

19 mayo 2017 22:13 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un nen francès de tres anys va morir divendres ofegat a la piscina d’una casa de la urbanització Tres Cales, a l’Ametlla de Mar.

El nen passava les vacances en aquesta població amb la seva família i una altra família, totes dues de nacionalitat francesa. En un moment de descuit, les persones que hi havia a la casa no es van adonar que el nen havia anat a la piscina i el van trobar surant a l’aigua cap a les dues del migdia.

Ràpidament van trucar als serveis d’emergències, però ja no es va poder fer res per salvar-li la vida. La comitiva judicial va fer l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat al tanatori de Tortosa perquè se li practiqués l’autòpsia. S’investiga com es va produir aquest accident domèstic. Els familiars van ser atesos per psicòlegs. En els pròxims dies es preveu que el cos del petit pugui ser repatriat a França.

Aquest és el segon nen que ha mort ofegat en una piscina a les Terres de l’Ebre aquest estiu. El primer, també de nacionalitat francesa i de cinc anys, va perdre la vida en una piscina d’una casa particular de l’Ampolla, el passat 12 de juliol. Com en el cas de divendres a l’Ametlla de Mar, el nen mort a l’Ampolla també estava passant les vacances amb la família. El pare va entrar uns pocs minuts dins la casa i en sortir el va trobar al fons de la piscina.

 

Ofegat a Sitges

Per altra banda, ahir també va morir ofegat un home a les platges catalanes. Es tracta d’un home de 53 anys i de nacionalitat espanyola, que va perdre la vida en ofegar-se ahir al migdia a la platja de Sant Sebastià de Sitges.

Segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques, el banyista demanava auxili des de l’aigua. Diversos testimonis van trucar al 112 i el van portar fins a la sorra, on va patir una aturada cardiorespiratòria.

Els serveis d’emergència que es van desplaçar fins al lloc no van poder fer res per salvar-li la vida. La parella de la víctima, que també era a la platja, va ser atesa per un psicòleg. Fins al lloc s’hi va desplaçar dues ambulàncies del SEM i diverses patrulles de la Policia Local de Sitges.

Comentarios
Multimedia Diari