Un nou servei atén 80 nens i joves en situació de risc

S’han format quatre equips a la comarca, integrats per una educadora i una integradora social. A l’estiu s’hi garanteixen dos àpats diaris

16 julio 2018 10:37 | Actualizado a 16 julio 2018 10:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha desplegat a la comarca el Servei d’Atenció Diürna, una prestació inclosa en el Servei d’Atenció Socioeducativa (SIS) adreçada a l’atenció de 80 infants i adolescents de 3 a 16 anys en diferents nivells de situació de risc. 

Aquest nou servei s’estructura en quatre equips, integrats cadascun per una educadora i una integradora social que atenen 20 menors. N’hi ha un a Deltebre, un altre a Roquetes, un tercer cobreix l’Ametlla de Mar, el Perelló i l’Ampolla, i un quart agrupa els municipis de Camarles, l’Aldea, Aldover, Xerta, Benifallet, Alfara de Carles, Tivenys, Benifallet i Paüls.

L’objectiu del Servei d’Atenció Diürna és proporcionar al menor un espai d’acolliment i convivència, oferir-li una atenció individualitzada i en grup, i acompanyar-lo en la seva etapa educativa per assolir els seus aprenentatges bàsics i evitar l’absentisme, entre d’altres.
La durada d’aquest servei és per curs escolar, de setembre a juny, de 16 a 20 hores, i al juliol i agost, de 10 a 14 hores, període en què el Consell Comarcal assumeix l’obligació de garantir als 80 menors dos àpats diaris (esmorzar i dinar). 

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, i l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyats pels consellers comarcals Kilian Franch i Carlos Serra, han visitat  el Servei d’Atenció Diürna de Deltebre, que es presta a l’Escola Sant Miquel.

Comentarios
Multimedia Diari