Más de Ebre

Un passatger sense bitllet ataca un vigilant de Renfe amb un bastó

El vigilant hauria demanat el bitllet al passatger i aquest, al no portar-lo, s´hi hauria encarat i l´hauria copejat

J.Cabré

Whatsapp
Estació de tren de Tortosa. FOTO: JOAN REVILLAS

Estació de tren de Tortosa. FOTO: JOAN REVILLAS

Un vigilant de Renfe, que treballa a l’estació de tren de Tortosa, va rebre dissabte al vespre –cap a les 20.50 hores– una agressió d’un passatger que anava sense bitllet, han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra i de la pròpia companyia ferroviària.

El vigilant hauria demanat el bitllet al passatger i aquest, al no portar-lo, s’hi hauria encarat i l’hauria copejat amb un bastó, segons afegeixen les mateixes fonts. L’agressor aniria acompanyat de quatre o cinc persones que després de copejar el vigilant s’haurien donat a la fuga per evitar ser reconeguts.

El vigilant va rebre assistència mèdica a la mateixa estació i, segons fonts de la companyia, està bé i les ferides no són greus. Després d’aquest episodi, la víctima va presentar als Mossos d‘Esquadra la denúncia i va donar detalls de l’alçada, la vestimenta i l’aspecte físic, detalls que no han transcendit. Mossos ha afirmat que el cas s’està investigant.

Cal recordar que el passat 3 de novembre un vigilant va rebre una ganivetada al cor per part d’un passatger que buscava brega. La jaqueta i el mòbil que portava a la butxaca interior li van salvar la vida. En aquell cas, aquest jove va escridassar el vigilant del Vendrell que estava detenint-ne un altre per destrosses en un bany d’un vagó.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También