Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un passeig unirà la residència i el parc de la Bassa, a Gandesa

L’obra, pressupostada en 208.809,87 euros, està previst que comenci a la primavera de l’any vinent 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge virtual del futur passeig.  FOTO: cedida

Imatge virtual del futur passeig. FOTO: cedida

L’Ajuntament de Gandesa projecta la construcció d’un passeig per comunicar la residència de la gent gran fins al parc de la Bassa. El projecte s’impulsa per donar resposta a una reivindicació dels usuaris del centre geriàtric. Aquesta demanda  s’arrossega des de la inauguració de la residència. 

L’alcalde de la capital de la Terra Alta, Carles Luz, ha destacat el projecte amb les següents paraules: «aquest passeig connectarà dos espais emblemàtics de Gandesa, i és un exemple de com amb l’urbanisme i les obres, podem millorar la qualitat de vida de les gandesanes i els gandesans».

Disseny del passeig i ajut

L’obra es construirà seguint un disseny que faciliti l’accessibilitat a tothom. Es preveurà la construcció de les conduccions que recullen l’aigua de la zona, cosa que reduirà el risc d’inundació del centre de la gent gran. El centre arrossega aquesta problemàtica des que va entrar en servei. 
Com ajut, l’Ajuntament  de Gandesa disposa del Pla d’acció municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, dotat amb 138.010 euros.  

Comentarios

Lea También