Un passeig unirà la residència i el parc de la Bassa, a Gandesa

L’obra, pressupostada en 208.809,87 euros, està previst que comenci a la primavera de l’any vinent 

10 agosto 2018 08:38 | Actualizado a 10 agosto 2018 08:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Gandesa projecta la construcció d’un passeig per comunicar la residència de la gent gran fins al parc de la Bassa. El projecte s’impulsa per donar resposta a una reivindicació dels usuaris del centre geriàtric. Aquesta demanda  s’arrossega des de la inauguració de la residència. 

L’alcalde de la capital de la Terra Alta, Carles Luz, ha destacat el projecte amb les següents paraules: «aquest passeig connectarà dos espais emblemàtics de Gandesa, i és un exemple de com amb l’urbanisme i les obres, podem millorar la qualitat de vida de les gandesanes i els gandesans».

Disseny del passeig i ajut

L’obra es construirà seguint un disseny que faciliti l’accessibilitat a tothom. Es preveurà la construcció de les conduccions que recullen l’aigua de la zona, cosa que reduirà el risc d’inundació del centre de la gent gran. El centre arrossega aquesta problemàtica des que va entrar en servei. 
Com ajut, l’Ajuntament  de Gandesa disposa del Pla d’acció municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, dotat amb 138.010 euros.  

Comentarios
Multimedia Diari