Un possible esclafit provoca danys a cases de Móra d'Ebre

Els bombers han fet sortides pel fort vent també a Tarragona, Reus, Tivenys i els Guiamets

15 agosto 2021 17:06 | Actualizado a 15 agosto 2021 18:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un front que ha entrat per la zona del Ports de Tortosa podria haver provocat un esclafit a Móra d'Ebre, causant danys en diverses construccions cap a tres quarts de sis de la tarda. Els bombers han realitzat diverses sortides per aquest vent, a l'igual que a Tarragona, Reus, Tivenys i els Guiamets.

Tot i no haver-se confirmat aquest esclafit, el que està clar són les fortes ràfegues de vent que han bufat en diversos indrets. Això ha provocat desperfectes en dues cases del carrer Barcelona de Móra d'Ebre. En el número 8 sembla ser que ha sortit disparada una xapa metàl·lica, que ha anat a impactar amb l'edifici del davant, provocant importants desperfectes.

En el número 8 del mateix carrer, els bombers han hagut d'acudir també amb l'autoescala per problemes en una coberta. Tampoc hi ha hagut ferits.

El carrer Barcelona ha quedat tallat al trànsit fins que es netegi la via.

A la capital de la Ribera d'Ebre, al camp de futbol s'ha desfalcat la xarxa de protecció de la  tanca del mur perimetral que hi ha al darrera les porteries -perquè no marxin les pilotes.

També ha caigut un arbre al carrer Pau Casals.

Els bombers han fet altres serveis als carrer Sant Antoni, Tarragona (dues intervencions) i Lleida.

Altres intervencions

A conseqüència de les fortes ventades, els bombers han rebut altres avisos, com ara per la caiguda d'un pal de telèfon a les Planes, a Tivenys (18.40 hores).

També per una canalització d'aigües pluvials que ha caigut i s'ha despenjat part de la teulada a la cooperativa dels Guiamets, al costat del cafè Ateneu, al carrer Sindicat. Dues dotacions de bombers hi han treballat des de les 17.55 hores.

A Reus, havia un cartell a punt de caure a l'avinguda President Macià i a Tarragona ha caigut un arbre al carrer Ernest Vilches Domínguez.

Comentarios
Multimedia Diari