Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un projecte d'hípica amb ponis, Premi a l'Emprenedoria 2016

El Consell Comarcal del Baix Ebre entrega el reconeixement a dues mares emprenedores i veïnes de Roquetes

M. Pallás

Whatsapp
Imatge de l´entrega del guardó, amb les dues emprenedores al centre de la imatge, ahir al matí. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge de l´entrega del guardó, amb les dues emprenedores al centre de la imatge, ahir al matí. FOTO: JOAN REVILLAS

El projecte Poni Club Natura, de les emprenedores Margarita Curto i Nguitouka Plüger Guiti, ha resultat guanyador del Premi a l’Emprenedoria 2016 concedit pel Consell Comarcal del Baix Ebre.

El projecte guanyador és un espai d’oci dedicat al món eqüestre dels ponis, ubicat a les instal·lacions de l’hípica Equitor de Jesús (Tortosa). El projecte està adreçat principalment a les famílies amb xiquets de 3 fins als 14 anys i promou la introducció al món eqüestre a través dels ponis amb l’objectiu que els més petits aprenguen no només les tècniques de muntar sinó també de tenir cura dels animals diàriament.

El projecte també ha sigut guardonat per la seua vessant més humana. I és que, a la vegada, aquesta iniciativa vol donar a conèixer i compartir els beneficis físics, psicològics, educatius i socials del contacte dels xiquets amb els ponis, especialment aquells amb algunes necessitats especials, minusvalidesa, risc d’exclusió social, TDA o síndrome d’hiperactivitat.

«Som dos mares de criatures petites que ens hem adonat que al territori no hi ha hípiques amb ponis», van presentar-se ahir durant l’entrega del premi les guardonades Margarita Curto i Nguitouka Plüger Guiti. «Volem aportar l’equinoteràpia amb ponis per a nens amb trastorns. No pot ser que una sessió així coste 50 euros. No pot ser un luxe, volem abaratir-ho», van detallar emocionades.


Incentivar l’emprenedoria
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, va remarcar en l’acte de lliurament del premi que incentivar l’emprenedoria al Baix Ebre és un dels objectius de la institució comarcal i que aquest premi és un pas més en aquesta línia de treball.

«L’emprenedoria és una faceta en la qual el Consell Comarcal del Baix Ebre fa molt d’èmfasis. Volem donar ales a les nostres empreses i fer moure la maquinària per incentivar noves idees i maneres de fer negoci», va declarar Andreu.

Per la seua part, el conseller comarcal de Promoció econòmica i president del jurat, Josep Felip Monclús, va destacar el bon nivell de tots els treballs presentats en aquesta desena edició.

«El jurat va estar deliberant molt i va costar escollir el guanyador. Es van analitzar molt tots els punts: a qui anava adreçat el projecte, si hi havia una responsabilitat empresarial i si hi havia una viabilitat econòmica, tècnica i comercial», va concretar.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También