‘Un riu de clicks’ omple el pavelló firal d’Amposta

Durant tot el cap de setmana la ciutat acull l’exposició de 24 diorames i onze estands de comerços especialitzats en aquestes figures

09 noviembre 2019 12:10 | Actualizado a 12 noviembre 2019 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els aficionats al Playmobil tenen una cita ineludible aquest cap de setmana a Amposta amb la vuitena edició ‘d’Expoclick, un riu de clikcs’. El pavelló firal de la ciutat presenta 24 diorames elaborats pels membres de l’entitat Somosclicks, de les més diverses temàtiques: des dels pirates, la prehistòria o l’època medieval, fins al western, l’espai o la recreació de l’activitat en un aeroport. Unes maquetes que en total compten amb més de 7.000 figures.

Al certamen s’hi poden trobar també els estands d’onze venedors especialitzats de figures i elements de Playmobil, vinguts d’arreu de l’Estat, França i Alemanya.

Avui dissabte tindrà lloc el concurs infantil, en el que participen una seixantena de nens amb les seves pròpies creacions i diorames. Una altra proposta de la fira és el Buscaclick, pel que els assistents han de trobar 14 figures pròpies d’Amposta, enmig dels diorames.

El certamen compta també amb d’altres activitats complementàries, com el concurs d’aparadors entre els comerços d’Amposta, i el de fotografies de clicks a Instagram.

En total, els visitants podran gaudir de més de 3.200 metres quadrats dedicats al món del click. L’organització espera superar els 11.500 visitants de les passades edicions.

«Volem agrair a l’Ajuntament d’Amposta que hagi atès les nostres demandes i hagi millorat la il·luminació del pavelló, per tal que es puguin veure molt millor els diorames», remarca Andreu Borràs, un dels organitzadors d’Expoclik. I és que segons detalla, l’entitat de la que forma part, Somosclicks, compta amb una quarantena de socis d’arreu de Catalunya, dels quals més de la meitat són de les Terres de l’Ebre, «on cada vegada hi ha més afició».

De fet, la majoria de visitants d’Expoclik són d’Amposta i les mateixes Terres de l’Ebre, tot i que hi arriben també aficionats d’arreu de l’Estat, des de Saragossa a València o Alacant.

Des de Somosclicks i l’Ajuntament d’Amposta ja treballen en la desena edició de la fira, prevista per a d’aquí a dos anys, «per fer una cita molt sonada», detalla Borràs.

Comentarios
Multimedia Diari