Un riu de disfresses omplen de colorles Terres de l’Ebre

Des de l’extraterrestre ET, fins a meduses, aquaris, abelles i apicultors, unicorns, pirates personatges de Disney o de Bola de Drac. El territori ebrenc s’ha omplert de diversió aquest cap de setmana

03 marzo 2019 12:00 | Actualizado a 04 marzo 2019 20:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les disfresses poden canviar segons determinades modes (enguany és especialment notable la presència d’unicorns) o personatges de pel·lícules o sèries del moment. Però la il·lusió per escollir una disfressa amb la colla d’amics o per disfressar els petits de la casa i veure’ls desfilar pels carrers de la ciutat no canvia encara que passin els anys.

Hi ha alguna cosa d’aquesta il·lusió en totes i cadascuna de les disfresses que s’han vist aquest cap de setmana de Carnaval al territori ebrenc, encara que fossin d’allò més improvisades i escollides a última hora. L’objectiu, per elaborades o originals que fossin o no, és sempre el mateix: passar-ho bé amb els amics, amb la família, i, potser, jugar a ser un altre ésser i oblidar per una estona qui som en realitat. 

A Tortosa, com des de fa 38 anys, el Carnaval es concentra especialment al barri de Ferreries, on l’Associació de Veïns Ferreries- Sant Vicent organitzà ahir la popular rua de Carnestoltes i l’entrega de premis a les millors disfresses al pavelló. S’hi van deixar veure des de l’extraterrestre ET, fins a meduses, aquaris, abelles i apicultors, unicorns, pirates personatges de Disney o de Bola de Drac.

També Amposta i altres municipis ebrencs van organitzar encisadores rues de Carnaval que van desfilar pels centres de les localitats. En el cas d’Amposta cal dir també que anit es va celebrar una festa de Carnaval solidari. I és que la recaptació de les entrades de la nit LEGEND Músic Club i la Lira Ampostina serà destinada al projecte d’una planta solar fotovoltaica d’autoconsum per APASA.

Sense dubte Godall és un dels municipis que més intensament viu el seu Carnaval, amb les seues llegendàries batalles de farina. Una particularitat ben peculiar d’aquest poble del Montsià, que no ha perdut la tradició i passió pel Carnaval des de fa... 131 anys!

Comentarios
Multimedia Diari